|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 |
|
Member
|
Oprosti no ne kuzim sto mislis pod "krpati" akustiku ili raditi nesto konkretno? Ja sam najvise ogranicen visinom prostora i ako stavljam difuziju i apsorpciju na plafon ne mogu ici u neku veliku dubinu jer ce mi krajnja visina biti 1,90 max a to ce biti neupotrebljivo ako nista drugo zbog visih ljudi koji nece moci uci u studio
dal taj komentar ima veze s mojom zamisli tj crtezima ili? Slobodno recite i predlozite sto ni vi i kako napravili. Ja sam uvijek za to da ako se radi da se radi kako spada. Kod mene postoje neka ogranicenja a to su : velicina prostora , moje znanje o akustici i financijski faktor s kojim moram to sve nspraviti. Zato prijedlozi i misljenja su vise nego dobro dosli. Hvala unapijed
|
|
|
|
| Tags |
| absorber, difuzor, izgradnja studia, studio, superchunks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests) | |
|
|