Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-07-2012, 10:49 AM   #1
vlajkovic
Junior Member

Default Re: preporucite

Vaso jos kad bi svi bili tako razumni,citaj znali, kao ti....gde bi nam kraj bio!
Uz komentar na " Va? posao je da svirate "savr?eno..." a posao tonca je da ga radi najbolje sto moze...ali to bi me sad odvuklo u off..(uz potpuno razumevanje uslova rada i situacije)
ma slazem se sa svim o cemu pricas...

sto se tice te diskusije koju pominjes, taj AKG C411, jeste dobar u smislu jak je, daje slobodu kretanja, sto je nama jako bitno, ali kao i svaki pick up mnogo farba zvuk...

sto se tice in ear monitoringa, imali smo prilika da isprobamo AKG, Sure i Sennheiser, konkretnih modela ne mog da se setim sada..- nemam pojma iskreno koji je od tih bolji ili losiji,u trenutku kada smo to isprobavali , ono sto su nam slali u usi nikako nije bio pristojan zvuk..tako da ce to morati ponovo da se organizuje...

Svakako hvala na vremenu i misli!
vlajkovic is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2012, 12:35 PM   #2
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: preporucite

Bubice za instrumente ce resiti problem, najbolje kupite jednu pristojnog kvaliteta i isprobajte je na svim instrumentima. Po meni, bice dobra i za celo. podrazumevam kondenzatorske zbog frekventnog raspona i tranzijenata.
Sa surkom ce celo da zvuci pomalo mutavo", mislim da je uzbudljivije da to bude takodje cond, od dinamickih nista ispod Senheisera 421/441

Last edited by nikolaivanic; 15-07-2012 at 12:42 PM.
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules