|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vaso jos kad bi svi bili tako razumni,citaj znali, kao ti....gde bi nam kraj bio!
Uz komentar na " Va? posao je da svirate "savr?eno..." a posao tonca je da ga radi najbolje sto moze...ali to bi me sad odvuklo u off..(uz potpuno razumevanje uslova rada i situacije) ![]() ma slazem se sa svim o cemu pricas... sto se tice te diskusije koju pominjes, taj AKG C411, jeste dobar u smislu jak je, daje slobodu kretanja, sto je nama jako bitno, ali kao i svaki pick up mnogo farba zvuk... sto se tice in ear monitoringa, imali smo prilika da isprobamo AKG, Sure i Sennheiser, konkretnih modela ne mog da se setim sada..- nemam pojma iskreno koji je od tih bolji ili losiji,u trenutku kada smo to isprobavali , ono sto su nam slali u usi nikako nije bio pristojan zvuk..tako da ce to morati ponovo da se organizuje... Svakako hvala na vremenu i misli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bubice za instrumente ce resiti problem, najbolje kupite jednu pristojnog kvaliteta i isprobajte je na svim instrumentima. Po meni, bice dobra i za celo. podrazumevam kondenzatorske zbog frekventnog raspona i tranzijenata.
Sa surkom ce celo da zvuci pomalo mutavo", mislim da je uzbudljivije da to bude takodje cond, od dinamickih nista ispod Senheisera 421/441 Last edited by nikolaivanic; 15-07-2012 at 12:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite mi neki di box? | disco violence | Gitarska Produkcija | 57 | 27-11-2010 01:55 PM |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |