|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Iz cista mira moj Cubase je poceo da snima stereo output kao mono input...
![]() ![]() Ako neko moze da mi pomogne bio bih jako zahvalan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pogledaj da ti se sa nekog mastera ne vraca u mix ... pusti matricu i snimaj bez ukljucenih novih gitara, videces kako je snima i odakle - ukljucuj, iskljucuj kanale.... Verovatno preko neke grupe vraca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Projekat je novootvoren, znaci bukvalno ide samo noga i dobos i preko toga snimam... Sad sam pogledao i nista nisam video neuobicajeno... Stvarno dugo radim u Cubase/Nuendu i ovo mi se prvi put dogadja...
![]() EDIT: A sto se tice RMEovog Total mix-a, tu ide playback i out, ne vidi se "aktivnost" u mono in-u.. EDIT 2: I probao sam i druge projekte, ista prica... Last edited by Mitjovan; 14-07-2012 at 12:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
pogledaj da ti nije zasenčeno crvenkastom bojom u Totalmixu, to je loopback outputa na input. To se aktivira i gasi kad držiš ctrl i stisneš dugmence ispod reglera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Da, to je to, hvala puno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EQ mono/stereo | Hepek | Audio Software | 15 | 16-08-2010 01:34 AM |
Mono ili stereo??? | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 16-04-2010 01:38 PM |
Mono u Stereo? | goran ns | Produkcija Elektronske Muzike | 4 | 05-04-2008 08:52 PM |
Stereo vs Mono | Max | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 22-03-2006 07:25 PM |
Mono = Stereo | marianna | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 21-03-2006 08:20 PM |