|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Branoy,
Svaka situacija je drugacija za sebe, svaki covek ima razlicite afinitete. Ono sto cu ti ja predloziti je MOJ pristup, i ne znaci ni da je pravi, ni jedini. Uvek kad snimam klavijature OBAVEZNO gasim reverbove,i farbe ostavljam suvim. Medjutim, par puta sam napravio neke farbe koje su imale u sebi neki space simulator efekat, koji mi se dopao na toj farbi, pa sam ga tako i snimio. EQ - zaista nije potrebno da je upaljen, ima previse dobrih vst eqova. Mada opet - ako napravis lanac efekata u samoj klavjaturi, gde ti eq pravi neku "foru" - onda ga ostavi, i snimi tako. Prosto, vodi se jednostavnom formulom - ako govorimo o presetima, snimaj ih suvo i bez eq-a. Ako si pravio svoje farbe, sa namerno ekstremnim podesavanjima efekata, onda je to kreativni deo zvuka, i snimi ih tako, nemoj skidati efekte. A od klavijature do klavijature razlikuje se i kvalitet efekata. BRanoy, za kreativno ludilo probaj da povezes klaviajturu na neki gitarski procesor,pa baci uvo na rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Veceras Instalisan ruDAW U Xxl Studiu | LACKY | Computer Hardware | 56 | 11-06-2012 12:28 AM |
Rockwool absorberi u bedroom studiu? | bornaa | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 17-03-2012 10:08 PM |
Nova Klavijatura | Vaske75 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 27-12-2011 01:45 AM |
rad u studiu | zion | Razno | 2 | 19-07-2009 09:15 PM |
Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude | Eeva_r&b | Razno | 52 | 09-11-2008 08:39 PM |