|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]()
Čika quake, kapiram, baš o tome pričam, nego sam replyovao čoveku dok si i ti , pa eto, bio si brži...
![]() ![]() Quote:
E... Čika Anthony, ima ljudi sa iskustvom, čak i ovde ti se obraćaju,a i ja imam iskustva sasvim dovoljno, a osim rada po odličnim studijima (ne spavaćim sobama) imam dugogodišnje iskustvo u trgovini opremom, i sve što ti kažem, kažem onako kako mislim, a ne tako da se to tebi mora i svideti... ![]() E sad, videh čak na oglasima ovde neko prodaje "Terratec DMX 6" kartu (stara karta) koja izmedju ostalog ima zločinački jak i kvalitetan amp za sluške i čovek traži ~ 60€ (a može to i niže), ali je PCI + Front panel box (veličine cd/dvd uređaja)... Kvalitet je besprekoran! Imalac sam iste u starom P3 "sokoćalu"... ![]() E sad, Može biti isplativo prodati taj Fast track pro (što neće biti jako teško uz optimalnu i razumnu cenu) i dodati za nešto tipa onog TC-a, ako se (kad odeš u shop i probaš) pokaže da ima dovoljno dobar amp za sluške, što jeste slučaj ,verujem... Sprave samo za to - tog ranga, koštaju koliko i takva karta...jbg...i više... Sve drugo je "karburator za Fiću na V8-BMW-M3"... ..dakle šteta, za takve sluške...!
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
oprosti ako sam te uvrijedio (ili bilo kog drugog) samo sam malo nervozan,boze pljuno sam na sluske 1200 kn a nije to to,a nije da sam ba? da imam para,ali sam dovoljno lud i dovoljno volim muziku da ulazem u to...ciljam na taj TC definitivno...iako nekuzim koja je pi?ketina materina ovima iz m-audia...jo? tamo pi?u headphone amp...i jos su mi u trgovini di sam uzeo beyere rekli da ce fast track pro to bez beda ganjat...O?E KURAC. sry na izrazima...da,prodat cu fast track p i ciljam na taj TC + jos neki monitori (ciljam na yamahe hs50m ba? jer ih svi hejtaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Jbg, ipak si trebao znati da je 250 oma otpora puno za USB kartu...
Nije tu kriv niko, tako je... ![]() Nisi realno ništa loše uradio, jedino ćeš se malo iscimati, nije to ni nešto strašno para, ali će rezultat biti vrlo dobar! A ta Yamaha je smeće... ...ako me pitaš kao nekoga ko je poslušao bar 200 pari monitora od neispravnih do sistema od nekoliko hiljada pa i desetina hiljada evra... ...a ako me pitaš kao trgovca... ...u toj klasi je ta Yamaha najprodavanija...! ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
usput,kad smo kod tog TC-a...ba? malo gledam sad o njemu,on se ne konektira preko usb-a na komp...znam da cu ispast noob,ali kako se ona konektira? i dali mogu preko Asia4all producirat u FL Studiu onda? sad ako nesto radim,sve cu pitat sta me zanima,ne tr?im pred rudo vi?e...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
pa sta bis preporuco od monitora u tom cjenovnom rangu? evo na?ao sam yamahe skoro pa nove par za 1800 kn...vi?e se mislim oslanjat na vjerovanje slu?alicama nego monitorima po?to necu moc ulozit u akustiku sobe desetak hiljada evra kako bi reko bogy,ali opet mislim da mi je potreban pogled na pjesmu s perspektive monitora,zvu?nika,jer znamo da slu?alice daju krivu stereo sliku itako to da ti sad ne pricam vjerovatno to sve sam znas...mislim,barem ja imam takvo stajali?te i pogled na to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Pokusaj da ne trpas razlicita pitanja u isti thread... otvaraj novu temu
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Hm... da, upravo mozes koristiti HiFi pojacalo a da slusalice povezes na izlaz za zvucnike
![]() Neces naci jeftino pojacalo za visokoomske slusalice. Postoji Langevin The Studio Headphone System a ideju za HiFi pojacalo sam dobio setivsi se da su u Crane Song Avocetu upravo tako resili pojacalo za visokoomske slusalice, modulom za standardno HiFi pojacalo, samo sto nisu vezali zvucnike na izlaz nego slusalice, i nije im trebao hladnjak za modul.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 09-07-2012 at 02:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
E jbg... Bio mi kolega jedan, pitao, ja rek'o da je ole?ena i uzeo je za istu namenu... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAC headphone amp | mehunovic | Monitoring | 0 | 24-01-2011 02:05 AM |
headphone amp ma10 | poki | Monitoring | 0 | 04-12-2010 07:21 PM |
Prosound stereo headphone | Nemanjakg | Monitoring | 0 | 03-05-2010 11:23 PM |
Koji Headphone amp ? | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-03-2010 11:27 AM |
Headphone Preamp | Nemania | Kupujem/trazim | 3 | 27-02-2010 10:10 AM |