|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]()
Čika quake, kapiram, baš o tome pričam, nego sam replyovao čoveku dok si i ti , pa eto, bio si brži...
![]() ![]() Quote:
E... Čika Anthony, ima ljudi sa iskustvom, čak i ovde ti se obraćaju,a i ja imam iskustva sasvim dovoljno, a osim rada po odličnim studijima (ne spavaćim sobama) imam dugogodišnje iskustvo u trgovini opremom, i sve što ti kažem, kažem onako kako mislim, a ne tako da se to tebi mora i svideti... ![]() E sad, videh čak na oglasima ovde neko prodaje "Terratec DMX 6" kartu (stara karta) koja izmedju ostalog ima zločinački jak i kvalitetan amp za sluške i čovek traži ~ 60€ (a može to i niže), ali je PCI + Front panel box (veličine cd/dvd uređaja)... Kvalitet je besprekoran! Imalac sam iste u starom P3 "sokoćalu"... ![]() E sad, Može biti isplativo prodati taj Fast track pro (što neće biti jako teško uz optimalnu i razumnu cenu) i dodati za nešto tipa onog TC-a, ako se (kad odeš u shop i probaš) pokaže da ima dovoljno dobar amp za sluške, što jeste slučaj ,verujem... Sprave samo za to - tog ranga, koštaju koliko i takva karta...jbg...i više... Sve drugo je "karburator za Fiću na V8-BMW-M3"... ..dakle šteta, za takve sluške...!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAC headphone amp | mehunovic | Monitoring | 0 | 24-01-2011 02:05 AM |
headphone amp ma10 | poki | Monitoring | 0 | 04-12-2010 07:21 PM |
Prosound stereo headphone | Nemanjakg | Monitoring | 0 | 03-05-2010 11:23 PM |
Koji Headphone amp ? | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-03-2010 11:27 AM |
Headphone Preamp | Nemania | Kupujem/trazim | 3 | 27-02-2010 10:10 AM |