|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
moja greska... jesu, sada sam gledao kutiju, ali ne znam zasto, dosta su tise od k271 koje su na 55 oma...
bilo kako bilo, nije dovoljna samo snaga pojacala vec i distribucija te snage...
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
iskreno neznam ni jednog majstora koji bi mi to mogao napravit...morat cu ic na taktiku kupovanja...............ali ?ega? nemam neko predznanje u svemu tome,sve sta znam je da mi se sad dt 990 pro necuju onolko kolko mislim da se dobro mogu cut...slu?ljivo je,kolko tolko,ali za produkciju glazbe nikako,sound je jednostavno u highovima pre?tar,nedefiniran...a sve ispod je takodjer zakurac...inace iz pule sam,i tu nitko ziv to ne prodaje,tako da moram prije nego odem do zagreba u neki audio shop poslusat,vec imat otprilike listu nekih dobrih ampova koje bi htio cut za koje se zna da daju dobar sound i kojih naravno ima kod nas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Sve ti je to na zalost sto se danas pravi dosta slicno.Mozda da probas amp za slusalice sa nekog starog hi fi pojacala koje mozes naci za manji kesh.Probaj neki Akai,Rotel.Marantz....pre ces tu naleteti na nesto zadovoljavajuce.Sretno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
hvala,ali jedva sam cekao da se rijesim svog onkio poja?ala,kojeg sam imo do prije godinu dana,po?to sam student non stop sam ga nosao negdje,ogroman je,tezak,i u njega se nemogu upiknut studijski monitori tako da su mi monitori (Yamo) jako lagali............postajem o?ajan sto vise ulazim u ovu temu,nemogu vjerovati da nitko nema iskustva sa ovime,da nitko nema nesto konkretno za rec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]()
Čika quake, kapiram, baš o tome pričam, nego sam replyovao čoveku dok si i ti , pa eto, bio si brži...
![]() ![]() Quote:
E... Čika Anthony, ima ljudi sa iskustvom, čak i ovde ti se obraćaju,a i ja imam iskustva sasvim dovoljno, a osim rada po odličnim studijima (ne spavaćim sobama) imam dugogodišnje iskustvo u trgovini opremom, i sve što ti kažem, kažem onako kako mislim, a ne tako da se to tebi mora i svideti... ![]() E sad, videh čak na oglasima ovde neko prodaje "Terratec DMX 6" kartu (stara karta) koja izmedju ostalog ima zločinački jak i kvalitetan amp za sluške i čovek traži ~ 60€ (a može to i niže), ali je PCI + Front panel box (veličine cd/dvd uređaja)... Kvalitet je besprekoran! Imalac sam iste u starom P3 "sokoćalu"... ![]() E sad, Može biti isplativo prodati taj Fast track pro (što neće biti jako teško uz optimalnu i razumnu cenu) i dodati za nešto tipa onog TC-a, ako se (kad odeš u shop i probaš) pokaže da ima dovoljno dobar amp za sluške, što jeste slučaj ,verujem... Sprave samo za to - tog ranga, koštaju koliko i takva karta...jbg...i više... Sve drugo je "karburator za Fiću na V8-BMW-M3"... ..dakle šteta, za takve sluške...!
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
oprosti ako sam te uvrijedio (ili bilo kog drugog) samo sam malo nervozan,boze pljuno sam na sluske 1200 kn a nije to to,a nije da sam ba? da imam para,ali sam dovoljno lud i dovoljno volim muziku da ulazem u to...ciljam na taj TC definitivno...iako nekuzim koja je pi?ketina materina ovima iz m-audia...jo? tamo pi?u headphone amp...i jos su mi u trgovini di sam uzeo beyere rekli da ce fast track pro to bez beda ganjat...O?E KURAC. sry na izrazima...da,prodat cu fast track p i ciljam na taj TC + jos neki monitori (ciljam na yamahe hs50m ba? jer ih svi hejtaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Jbg, ipak si trebao znati da je 250 oma otpora puno za USB kartu...
Nije tu kriv niko, tako je... ![]() Nisi realno ništa loše uradio, jedino ćeš se malo iscimati, nije to ni nešto strašno para, ali će rezultat biti vrlo dobar! A ta Yamaha je smeće... ...ako me pitaš kao nekoga ko je poslušao bar 200 pari monitora od neispravnih do sistema od nekoliko hiljada pa i desetina hiljada evra... ...a ako me pitaš kao trgovca... ...u toj klasi je ta Yamaha najprodavanija...! ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
usput,kad smo kod tog TC-a...ba? malo gledam sad o njemu,on se ne konektira preko usb-a na komp...znam da cu ispast noob,ali kako se ona konektira? i dali mogu preko Asia4all producirat u FL Studiu onda? sad ako nesto radim,sve cu pitat sta me zanima,ne tr?im pred rudo vi?e...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
pa sta bis preporuco od monitora u tom cjenovnom rangu? evo na?ao sam yamahe skoro pa nove par za 1800 kn...vi?e se mislim oslanjat na vjerovanje slu?alicama nego monitorima po?to necu moc ulozit u akustiku sobe desetak hiljada evra kako bi reko bogy,ali opet mislim da mi je potreban pogled na pjesmu s perspektive monitora,zvu?nika,jer znamo da slu?alice daju krivu stereo sliku itako to da ti sad ne pricam vjerovatno to sve sam znas...mislim,barem ja imam takvo stajali?te i pogled na to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAC headphone amp | mehunovic | Monitoring | 0 | 24-01-2011 02:05 AM |
headphone amp ma10 | poki | Monitoring | 0 | 04-12-2010 07:21 PM |
Prosound stereo headphone | Nemanjakg | Monitoring | 0 | 03-05-2010 11:23 PM |
Koji Headphone amp ? | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-03-2010 11:27 AM |
Headphone Preamp | Nemania | Kupujem/trazim | 3 | 27-02-2010 10:10 AM |