|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Covjece ovo produzuje zivot,garant!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mislija sam prvo uzet kabele nove.Ali sam se odlucija za novu karticu
Focusrite Saffire PRO 24 mi je zapela za oko jer je u budgetu iako mogu uzet i 14. ali vidit cu.Postavit cu temu na misto di spada a ode cu napisati kad rijesim problem. Nije mi lako instalacije minjat jer je nova kuca i nije bas moja.Ali ako ovo ne rijesi problem raskopat cu sve. Svejedno sam mislija ulagat u karticu i cini mi se da je ovo pravo vrime! pozz i hvala na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
I evo napokon je problem rijesen.
Nabavija sam Focusrite safire pro 14 i spojija na PCI firewire karticu. I sada je sve sta cujen besprijekorna ti?ina. +sam nabavija nove kabele sa nekim kazu najboljim činćevima hvala svima na pomoci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ali kako je prosvjetljenje daleko i duhovni put patnje i boli se mora nastavit
![]() ![]() ![]() naisa sam na novi problem. Naime događa mi se da zvuk pocne biti distorziran. 1. Dok slusam muziku sve super,ali kad npr upalim video u Gomu ili WMP i sa misem brzo preskacem time line u videu na neki dijelovim zvuk pocne biti distorted i nastavlja se sve dok na nekim djelovima prestane biti. Ćak mi se i komp restarta sam par puta prilikom ulaska u igru dok svira muzika,i jos se nije sam pokrenija nego sam ga sam mora...restart 2.Primjetija sam da kad vise stvari je upaljeno simultano a da je barem u jednoj neki video ili igra ,distorzija pocinje ali ne isti tren nego na nekim djelovima vjerovatno bogatijim nekim signalom,ucinilo mi se da kad je bogatije nekim pozadinskim basom...ali to jos nije potpuno utrđeno,jer nije svaki put. Driveri su zadnji i Mix control. Codeke sam stavija najnovije. Evo upalim neznam Pikarda i sve radi i kad pocnem primotavati misem odjednom distorzija na nekim djelovima,i onda da upalim muziku u winampu recimo distorzija se nastavlja. Kao da nesto se dogodi neka interakcija ili desinkronizacija i onda nista ne valja... Čita sam na stranima ali mi je tesko traziti jer ne znam di svrstat problem... Minja sam latenciju i buffer size nikakve promjene nisam zapazija.Downloada sam neKi PCI LATENCY TOOL i tu podesava latencije i nikakve promjene. Nemam instaliran cubase jer sam ima problema sa windowsima neki file corupted par puta zaredom pa sam nabacija bilo sta samo da mi radi.Ako mi ovo proradi stavljam nove windowse i backup svega i pocinjem ozbiljno ali dođe mi da poludim...moram koristit tehnike disanja,ali mi vadi ?uć... ![]() Nikad mi nista nije radilo kad sam kupija,mislim to je nemoguće za izdr?at.Dođe mi da se pokrijem dekom i plaćem...ili da macom satarem sve u papar.... Bilo kakvi tips dobro će doći... ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala,pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Sitni software koristi nekad drivere za zvuk na cudne nacine... Probaj razne playere. Moze se lako desiti da ti je u media playeru sve ok, ili nekom drugom. Svejedno zvuci kao da je vreme da sve lopo reinstaliras, pa onda polako... Nije sigurno do zvucne karte koju si kupio, to su sitne Win-pizdarije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ok Khan. Stavit cu lipo novi win xp.Pa cu pomalo...
Zasad Gom i WMP zajebavaju zajedno. Taman slazem particije za novi win.pa cu to sutra rijesit radim veceras. Zaboravija reci da mi se par puta restarta.Npr,stavim kopirat folder kad ono lagano cracling i ugasi se komp da ostane samo lampa od lcd-a pulsirat...to mi je cudno. mozda slabo napajanje. Ali karta mi je u struju ukljucena. Hvala. pozz ![]() Last edited by BladeR; 19-07-2012 at 04:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zujanje monitora | n00b | Monitoring | 30 | 03-10-2011 11:14 PM |
Zujanje gitare.... | magnum | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 29-09-2010 04:05 PM |
Zujanje, brujanje kabla? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 01-02-2009 02:51 PM |
Električna gitara - zujanje | Matko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 19-12-2008 08:06 AM |
Kako otkloniti iritirajuce zujanje UPS-a? | disco violence | Computer Hardware | 4 | 14-08-2007 04:41 PM |