|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Tekst mi nije legao, nekako previse opstih mjesta, ali da nije toga citava stvar bi mi jako dobro pala, zanimljiva muzika, osjecam da se dalo dosta truda na aranzman ( koji i definitivno trazi vise preslusavanja da bi se dao konacan sud), pogotovo mi se dopao bubanj, jako zanimljivo odsviran.
Sto se tice tehnicke strane, da nisi rekao da je radna verzija ne bi niko ni primjetio ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TANKER, Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 11 | 25-12-2014 09:48 PM |
Nektar demo fest,Banja Luka 2009 | Reinhardt | Razno | 17 | 21-08-2009 02:50 AM |
Specijalna biblioteka za slijepe - Banja Luka | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 14-09-2007 12:17 AM |
Đuđevdanski Festival - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 0 | 14-05-2007 08:07 AM |
Rif Boom Fest - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 2 | 27-02-2007 07:25 PM |