|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Hteo sam samo da naznacim da vise nema onih "elitista" kako su ih nazivali. Jednostavno ta "vocka" je sada mnogo dostupnija nego sto je bila, i mislim da sve ono zezanje oko ucitavanja operativnog sistema na pogresnu platformu, vise ne vredi, i ne isplati se, jer se za malko vise para nego sto kosta dobar "apotekarsko-bankarski" racunar moze kupiti (cak i na kredit) sprava koja je pouzdana, doterana, sa predivnim ekranom od 27 inch, koji je vise nego HD (2560X1440) koji sam vredi vise od 100.000 din, i na kojoj sve sto se nakaci radi, bez problema, trazenja drajvera po netu, dovijanja i lukavstina, tako da covek moze da se usredsredi na muziku, a ne na sredjivanje necega sto uopste i nije predvidjeno da tako radi, zar ne?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ESI Juli@ | nvelja | Kupujem/trazim | 0 | 03-11-2010 08:18 AM |
PreSonus izbacio nove drajvere | dejankuki | Computer Hardware | 0 | 05-02-2010 04:31 PM |
gde da nabavim drajvere za LUNU | Insomnia Studios | Computer Hardware | 3 | 30-06-2009 10:56 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |
Molim pomoc za Kx drajvere | alexsa1 | Computer Hardware | 2 | 22-05-2005 12:04 AM |