|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Samo da javim da sam nosio racunar u servis i da niko nije uspeo da instalira drajvere za doticnu muzicku.Probano je cak na 3 sistema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
izvinjavam se sto se petljam u ovu temu ali ja imam problem sa karticom isto audiophile 192 odjedanput je poceo "hrce" zvucnik (kao da pucketa ) prvo sam mislio da je pojacalo u kvaru ali onda sam prikljucio mp3 plejer i krenuo da normalno pusta tako da sam konstantovo kvar na zvucnoj,da li postoji neko ko se bavi popravkom ne isplati mi se da kupujem novu dosta sam grbavio za ovu
![]() jos jedno izvinjavam se na upad u temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
posedujem dotičnu kartu ( 192),pre nje mi je na sistemu bila njena starija "sestra"2496, prilikom ubacivanja nove na mesto stare nisam čak morao ni drajvere da reinstaliram! toliko su dobro odradili posao ljudi iz M-audija za celu tu seriju da su im isti drajveri kompatibilni za SVE PCI kartice: 2496,delta 1010lt,192,1010..... .....ono što može da bude zez pri instalaciji drajvera kod m-audija je da moraš PRE stavljanja kartice u slot da instaliraš drajver za nju,ugasiš komp,staviš karticu u slot i tek onda dižeš sistem.ne bi smelo da bude problema ako si tako uradio..
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Upravo to je kljuc, prvo istaliras driver pa tek onda stavis karticu
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
kod mene nisu drajveri problem nego sam od sebe je nesto krenulo po zlu..odjedanput mi pucketalo na zvucnicima prvo sam mislio da je zvucnik ali kad prikljucim mp3 pleyer na pojacalo normalno se cuje.. pa sam onda konstantovao da je zvucna problem..jel postoji neki servis koji se bavi s tim ? ili je mozda drajver los? ma da mi je sve dojaja radilo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
skroluj na dno stranice ,tu je link za skidanje http://www.m-audio.com/index.php?do=...drivers&f=1225 Last edited by milanCHE; 03-06-2012 at 04:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Ovo sto Milanche kaze je ispravan nacin instaliranja driver-a karte. U suprotnom nastaju problemi. Moze se desiti da se instalira i sa kartom vec ubacenom u slot ali cesce nastaju problemi.
Sto se iznenadnog pucketanja tice, meni se znalo desavati da pokupim virus koji je "nagrizao" .exe fajlove. Kako driver-a 2496 karte tako i driver-e drugih komponenti, ali nekako je najcesce zvuk shebavao. Pretpostavljam da je i zbog downloadovanog i instaliranog piratskog softvera koji zna biti pun svakavih bolesti! ![]() Jednostavno, uradi reinstall > ugasi komp i izvadi kartu iz slota > instaliraj driver ponovo > ugasi komp i ubodi kartu > kresni komp! http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
uradio sam sve kao sto ste rekli i ponovo ,ali sam sad primetio da mi se cula muzika pozadi ali ko da probija zvucnik (kao kad se trazi radio stanica tako mi se cuje) jel zna neko mozda neki servis koji se bavi popravkom zvucnih kartica?
mislim da sam locirao kvar ( kondenzator ) ispitivao sam elemente multimerom...ali necu ja da to cackam hocu neko ko je strucan za to lemljenje :P Last edited by nbgdnikola; 05-06-2012 at 05:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Poz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa ASIO4ALL driver-om, ne radi vise :( | nixylive | Audio Software | 1 | 09-01-2011 02:27 AM |
ASIO SCOPE driver problem ! | pulsar 2 | DSP forum | 2 | 05-10-2009 08:03 PM |
Audiophile i XP problem | Starter* | Computer Hardware | 3 | 13-02-2005 12:54 PM |