| 
 | |||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  27-05-2012, 10:55 AM | #1 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Re: eurovision 

čisto političko i ekonomsko smeće od manifestacije. Muzika ni pesme ni izvođači nemaju dodirne tačke sa razvojem događaja. Za naivne i dokone...
		 | 
|   |   | 
|  27-05-2012, 11:01 AM | #2 | |
| Junior Member Join Date: Jul 2011 
				 |  Re: eurovision Quote: 
 Meni grkinjica bila do jaja...mislim da nikad nisam cuo da netko kaze tako slatko "Afrodizijak" A i Cipar (srb. Kipar) se iskazao   | |
|   |   | 
|  27-05-2012, 11:06 AM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Apr 2006 Location: Ice Rock 

Uspavao sam se sinoć na pola... sad vidim da je Loreen (Sweden) pobedila... očekivano...  P.S. ...potajno sam se nadao da ovaj na? pola čOveK / pola EurosOng pobedi, da istrpimo u svim medijima proseravanje kako je najbolji i da nas zajebe vi?e sa njegove harmonike, izve?tačene face i sve ostalo... Jo? jednom čestitke Makedoniji i Kaliopi za najubedljivi glas... 
				__________________ Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. | 
|   |   | 
|  27-05-2012, 11:08 AM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 

kaleope zakon   )))))) najsmesniji su mi bili oni homoseksualni roboti iz irske ... | 
|   |   | 
|  27-05-2012, 11:20 AM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2010 

Svaka čast Joksimoviću. Ne znam da li sam ikad u životu čuo nekog da točnije pjeva. Kad sam slušao polufinale, mislio sam da i glas ide sa matrice  Uglavnom 3. mjesto je vrhunski rezultat. Čovjek opet dokazuje da je najbolje što Srbija ima što god vi pričali i mislili. Što se tiče ostalih, meni je ta Kaliopa totalno bezveze, ja stvarno ne vidim što ljudi vide u njoj.  Hrvatska se izblamirala sa očajnom pjesmom, očajnom pjevačicom, očajnim aranžmanom i očajnim nastupom. Ali to je već jedna dublja priča. Bosna mi je bila loša, inače ta žena je prelijepa ali su joj napravili grozan styling, dobro je rekao onaj njemački voditelj kad je naglasio da Maya Sar ne nastupa za Transilvaniju nego za Bosnu  Slovenija isto koma od pjesme i svega drugoga. Pobjeda Šveđana očekivana, ubjedljivo najbolja pjesma iako se meni nastup i styling bosonoge vještice ne sviđa. Rumunji imaju odličnu pjesmu i siguran sam da su jedini koji će imati europski hit. Eto, neko moje viđenje.   | 
|   |   | 
|  27-05-2012, 11:37 AM | #6 | 
| Member Join Date: May 2007 

Mislim da je Joksimovic bio klasa za sebe na takmicenju . Sve te neke animozitete nastranu, ali čovjek je pravi muzicar i to veoma dobar za razliku od ponekih drugih barbika na eurosongu.  Pjesma njegova nije klasični eurosong sablon, ima domaći prizvuk i pjevana na maternom jezika i ipak dobar plasman. Zaslu?io je i bolje! Čestitam! Ostala Juga mi je slabija nego inače. Pozdrav! | 
|   |   | 
|  27-05-2012, 12:28 PM | #7 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2008 Location: Nis 

nikad bolje muzike na eurosongu nego ove godine kipar, bugarska, svedska, ukrajina, odlicne pesme, hitovi 
				__________________ na ibicu ima miksovi | 
|   |   | 
|  27-05-2012, 11:05 AM | #8 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

Evrovizija je postala institucija, sto bi rekli (ali iz potpuno pogresnih razloga!!)  Toliki skup kitcha, nadobudnih pevaca, jako loseg engleskog (pisanja i pevanja), i zastarelih pesama na jednom mestu - to zasluzuje paznju !! A da ne pricam sto ima ogromni gay following!! Tetkice vole sve sto je kitch i sto sljashti !! E samo zbog toga vredi gledati..ko ocekuje nesto vise...nece ga naci!!    
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 02:51 AM |