|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
E i zaboravih, je l moze neka preporuka za sluske neke, al da ne puknem fazon 100e na njih, gledao sam Presonus HD7 su mi zapale za oko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ako je samo za monitoring, predlažem toplo ~ Akg K44 ~25-30€ ili ATH M40fs ili D40fs ~ 80€!
Presonus je korektan u ceni, ali zvučno mi je AKG 44 bolji, znatno glasniji, kvalitetnije izrade u smislu dugoročne eksploatacije i zatvorenog tipa što je za sinhronizaciju mnogo bolje jer je manji bleed na mic-u... Imam ih (k-44) godinama, dajem bubnjarima,pevačima itd, i olešio sam ih od života i rade k'o grom! Najbolje potrošenih 30e... ![]() ATH je dosta skuplji i analogno tome superiorniji u svim poljima...
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Sad tek vidim, NIJE ok, u evropskim trgovinama je ~190€ i obavezno zahtevaj popust! Treba da se nađete na oko 200 i koji evro! Ni cent više! Proveri na telefon, možda je na sajtu stara cena...
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Au..ma banucu sutra do njih pa cu se raspitati vec:] Hvala puno u svakom slucaju. Odluceno je onda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Moram da napomenem da je TC probirljiv po pitanju FW konekcije, i treba da ima? dobru FW kartu. Neko bi rekao samo skupi Tex.Instr., jeste, najbolje , ali skupo, pa treba proče?ljati koja VIA dobro radi sa njim... Ako ni?ta uzme? 5 komada pa zabada?, jedna će da proradi...ostale vrati?...
![]()
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Cekaj, cekaj, ovo vec nisam razumeo, treba da imam dobru firewire kartu je l? Ali sta su " Tex.Instr" i sta je "VIA"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Proizvođači čipova...
TI je 50€ a VIA 5€... Retko bude većih problema, ali ako, da se ne uspaničiš... Jel imaš FW na kompu??
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Ahahaha..ma ja gledam sta je to..evo sad sam ukucao na netu i iskocilo mi vidim brate usb ulazi..okej okej..ja sam se istripovao da treba nesto posebno za povezivanje, hvala ti uglavnom za savete!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Ček' ček'...!? Kakav USB?! Karta je FW...!!!
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Okej okej, bio sam malo pre, video sam kartu i sve, i kakav je ulaz, opusteno, rekao mi je lik ako uzmem Konnekt 6 da ce mi pokazati koju fw karticu da uzmem. A on mi je predlozio ono sto sam ja bio isto predlozio, da uzmem samo preamp i mic, jer ce Alpha raditi posao tako. Sad
![]() Najverovatnije cu ici na tu jeftiniju varijantu, ne znam ni sam. ![]() ![]() ![]() Imam jos jedno pitanje nevezano za celu ovu pricu, da ne otvaram novu temu: Imam problem sa drajverima za alphu, mislim, radi sve kako treba, i Alpha ASIO i ASIO 4 ALL, ali ako otvorim recimo Nuendo ili Reason, nigde drugde ne mogu nista da cujem. Stavljao sam u Nuendu "Release driver when app is in background", ne znam zasto ali jako lose radi ta opcija. Resenje neko? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oprema | zoolander | Computer Hardware | 8 | 07-09-2009 11:25 PM |
Sta mislite o ovakvom planu? | Braca | Dizajn i konstrukcija studija | 31 | 14-10-2008 12:23 AM |
Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:13 PM |