|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam neobjasnjiv problem neznam sta da radim
Mastering ne mogu da uradim nikako kad stavim u Sound Forge 10 ili 9 svejedno x5 ili x3 sa poco jednostavno mi izbaci moju zvucnu kartu FocusRite Safira pro 40 ugasi vezu i onda moram restart da bi zvucna uopste proradila ako iko razume sta je ovde problem molio bih vas da mi napisete unapred hvala svi drivers si su upisani kako treba i od POCO ,Safire i od firewire |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa piši "neznam" odvojeno! Ne znam...!
Dalje, u SF: Options=>preferences=>audio=>audio device type. Tu izaberi driver za Saffire! Ako i dalje ne želi "da sarađuje", isključi prvo Poco. (Fizički iščupaj njgov FW kabel iz računara) Možda se "kolju" 2 fw interfejsa, pogotovo ako su na istoj FW karti! (Dakle, u nekim slučajevima, iako karta ima dva fw priključka, problemi prestanu tek dodavanjem druge fw karte).
![]() |
Tags |
powercore, problem, safira pro 40, sound forge |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EMU 0404 PCI, Sound Forge 10, Windows 7 x64 ... Problem sa snimanjem | Ghost Dog | Audio Software | 0 | 17-04-2010 01:10 PM |
Sound Forge Pro 10 | grada27 | Audio Software | 0 | 19-09-2009 01:04 AM |
Problem sa Sound Forge 9 | robertns | Audio Software | 0 | 28-07-2009 09:48 PM |
Sound Forge 8 | zmaj | Audio Software | 12 | 28-01-2005 09:33 AM |