|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Mislim, i ja se bez veze me?am - niti sam klavijaturista, niti sam moderator, samo iz nekog razloga jako po?tujem ljude koji hoće ovde hoće ne?to da podele sa drugima umesto da se javljaju samo kad im treba savet ?ta i gde da kupe. Pa mi bez veze kad neko uzme da ih proziva. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
google translate?
![]()
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Koja ja verzija kontakta koristena, meni pise da je koristena novija, a ja koristim Kontakt 5?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Mole se ucesnici teme da se bave profesijom, po mogucstvu na profesionalan nacin, humor je dobrodosao, a za sranje slede packe!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BRANOY demosong - svi ovde xD | branoy | Promocija radova | 55 | 15-08-2014 12:39 AM |
Branoy demosongs, svi moji snimci ovd;:) | branoy | Promocija radova | 8 | 12-07-2011 04:46 PM |
prology BRANOY | branoy | Promocija radova | 0 | 23-03-2011 02:30 PM |
Branoy Demos | branoy | Promocija radova | 0 | 02-12-2009 09:45 PM |
Najbolji mic za GR pre??? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 03-12-2008 11:15 PM |