|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
nije to baš samo tako, sa povećanjem pdv idu i veća budžetska davanja, a i sigurno nam stiže ponešto živog novca od napolje, čim prođe ova halabuka. Mada da će biti bolje, sumnjam, samo ne očekujem baš smak sveta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne kažem ni ja smak sveta, ali ne treba puno pismenosti za ono što se vidi. Od većih budžetskih davanja nema ništa! Budžet je već "načet" mnogo više nego što sme, a ionako je bio... ..."izuzetno optimističan"... ![]() Radi se o "ili - ili" situaciji, para (penzije,plate,javni sektor) za do 31.12. nema!... E sad, i pored toga što će poskupljenje biti svega 2 do 4%,što realno nije mnogo, mada treba uzeti i u obzir inflaciju, dalji pad proizvodnje (?!?) i još neke elemente i to će svakako izazvati "strah" kod kupaca... ![]() Ej...dosta je Bockievih sumornih prognoza!!! Daj Bože da ispadnem glup,eto! Završih konačno... ![]() Poz'
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da razmisljam racionalno, pola stvari nikad ne bi kupio
![]() Verovatno cu ga sutra probati na svirci, pa javljam utiske... Ako jos neko ima iskustveni komentar, nek javi... BTW Kakavi su preampi na midasu za studio? (imam 4 dobra preampa, treba mi nesto tako za 'na komad'...... tomovi, ambijenti........)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Midas Venice F | SBaudio | Live Sound | 4 | 28-10-2010 06:42 PM |