|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, dvoumim se izmedju ova dva midi controllera, zanimaju me vasa iskustva sa istim, da li postoji neka posebna razlika (osim cene)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ili ipak Akai? Sta na kraju uzeti? Brine me automaping, da li je previse komplikovano ili nije.??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ono što ja znam to je da Remote SL MKII ima jako kvalitetnu dirku, otprilike najbolju u rangu MIDI kontrolera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Citao sam i ja da koriste Fatar dirke, ali kao sto sam vec rekao, nemam iskustva sa ovim automapingom, pa se malo bojim kako ce sve to ici. A hocu da ako vec dajem toliko novca da uzmem nesto sto ce mi u buduce olaksati posao. Pa ako ima jos neko iskustvo nek javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
U najgorem slučaju automap ne moraš da koristiš. Ne vidim šta bi moglo da krene pogrešno po pitanju toga. MIDI je MIDI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Automap je majka mara... samo ga otvoris, skenira ti plug-ove, selektujesh one za koje hocesh da imash automap kontrolu, on ih "wrap-uje" i napravi automap verzije dll-a i chim otovorish plug, voila! Radi svaki parametar i to je to. Sve preporuke!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Odlucio sam se za impuls konacno.. stize za 2 nedelje.. Hvala svima.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Neka je sa srecom!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novation Remote SL | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 20-05-2008 03:19 PM |