|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Samo druže, mislim da 02r ne može iznad 20 bita... ! Može neka novija 02r96 itd...
I FF ima ograničenja po pitanju Hz kada se uposle svi on/out-evi itd... Realno, mene zabole više za te 16-24 bit /44-96-192Hz varijante, veći problem su mi nesposobni muzičari, govnjivi aranžmani i sl, ali eto, da napomenem... Istraži to po netu pre nego što pazariš, ako već nisi... ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
upravu si,opet pjesma odlucuje.znam za to da nemoze na vecoj rezoluciji od 44,a i dovoljno mi je svejedno na kraju svi se vracamo na 44,ja sam radio u zadnje vrijeme na 48 i to samo zbog Korg Extrema via SPIDF,on nemoze na manjoj rezoluciji kada se kopca optickim kablom,(neznam zasto),ali nisam cuo neku razliku u kvalitetu zvuka na 48 Hz i na 44Hz,bar ja.
Mikser koji planiram da kupim ima neki manjih kvarova kao sto je na jednom analognom ulazu problem sa kontaktom i jedan FADER nekad zapne ostalo sve TOP a i cjena je smjesna,pa kad bi samo koristio jeke sa njega isplati se kupit. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Stigla Yamaha druze,pa me malo zeza ruting,nemogu da skontam na koji princip sve da sredim u Cubase...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima
Evo pokusavam vec dva dana da vratim Sumu nazad u PC iz Yamahe preko SPDIF-a imam i signal na Fireface Mikser-u ali nesnima,uspio sam jednom da snimim sve iz yamahe nazad u Cubase,sjecam se da sam cekirao neke kockice u Routing-u na Yamahi ali sad nece pa nece,ako neko zna u cemu je fora da mi objasni bio bi mu duboko Zahvalan.pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME FF400/800/UFX driver | Elf | Computer Hardware | 0 | 02-11-2011 07:46 PM |
Rme ff400 | mladjastojanovic | Kupujem/trazim | 0 | 11-02-2010 03:15 PM |