|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Trenutno ih nema po prodavnicama, ne znam sto, ali rekose da bi trebalo da ih bude u skorije vreme..Ja sam sasvim slucajno u oglasima naleteo na jednu 12 (novu) za napajanje..A sto se tice CPU morao sam nesto da budzim, tj da uzimam thermaltake hladnjak a ventilator noctuin jer mi je kuciste rackmount 4u pa originalni kompletni hladnjaci noctuini ne mogu da stanu jer su svi mahom sa kulerima od 12 ili 14cm u prevodu visine oko 15cm, a iskreno i mrzelo me je da skidam plocu jer su svi njihovi hladnjaci univerzalni , za sve sockete, pa se mora skidati ploca da bi se moglo ugraditi podnozje za hladnjak. E sada ako imas obicno midi ili big tower mozes staviti i originalni kompletan noctua hladnjak sa ventilatorom, a ako ti je kuciste manjih dimenzija..preporuka (ako imas intela) da kupis hladnjak thermaltake x3 koji je fabricki napravljen za intela i ne mora se skidati ploca prilikom ugradnje.. Dakle, kupis thermaltake x3 (oko 2000din), skines njegov originalni kuler i ugradis noctuinu osmicu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
SilverStone ima dobre i tihe fanove, neki coolermasteri tkdj. evo linka gde-sta ima:
http://www.pcberza.rs/komponente/hla...ntilatori/407/ Mnoge prodavnice nemaju nista protiv slanja kurirom, pitaj, skoro sam nesto kupio iz N.S., posto u BG, naravno, nema, stiglo odma', no prob! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Thermaltake i SilverStone nikako, imao sam ih, dok nisam prije neki dan zamjenio za Noctua ventove.U pitanju su: NH-U12P SE2 za proc. i dva NF-P12 za kuciste. 6 god. garancije na sve.Stavio sve na 900 rpm i tisina. Preporuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
Raptori i buka... | peraZdera | Computer Hardware | 4 | 18-02-2007 10:03 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |