Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-03-2012, 09:47 PM   #13
slowstar
Pro Member

Default Re: Behringer C5A - Auratone kopija !!

Mislim da to nije pravo resenje za referentno slusanje (translacije naravno, a ne "finog mixa"
Ipak smo mi u 21. veku, gde svako djubre ima dvosistemski zvucnik, a samo malo bolji sistemi su i aktivni, to jest imaju zasebna pojacala i elektronsku skretnicu, tako da te Behringere, iako duboko, sa razlogom postujem tu firmu, ja licno ne bih koristio, nego bi za malo veci novac kupioaktivni B 1030A, koji rade "za sve pare" i prijatno su iznenadjenje!
Imaju Carbon fiber woofer, i kalotni svileni visokotonac, jedinstveno za te pare, i sviraju ODLICNO! pogledajte kod Lese ili Zorana (Artist)
Ne smem da zaboravim ni ODLICNE RCF Ayra 6 aktivne monitore, koji su me zaprepastili snagom, basom (samo 6 incha woofer) i odlicnim udarcem (punch) pogledajte u "Mitrosu"
kazu da ce dobiti i druge modele iste serije (5 i 8 incha)
Ja licno bih u velikom luku zaobilazio sve KRK-ove osim EXPOSE serije, sve jeftine JBL, Yamaha HS 80 i slicne, ali to je vec subjektivna procena, ne morate da mi verujete...
Takodje i one nove Mackie jeftine valjda MR8 i MR 5, samo su za diskoteku, basovi preduvani, visoki malo metaliziraju a hoce i da "prokreste" izvinite na narodskom izrazu, ali ponavljam: Beauty lies in the eyes of beholder, sto prevedeno na Rumski znaci: "Lepota je u uhu slusaoca" Srecan lov!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules