|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da to nije pravo resenje za referentno slusanje (translacije naravno, a ne "finog mixa"
Ipak smo mi u 21. veku, gde svako djubre ima dvosistemski zvucnik, a samo malo bolji sistemi su i aktivni, to jest imaju zasebna pojacala i elektronsku skretnicu, tako da te Behringere, iako duboko, sa razlogom postujem tu firmu, ja licno ne bih koristio, nego bi za malo veci novac kupioaktivni B 1030A, koji rade "za sve pare" i prijatno su iznenadjenje! Imaju Carbon fiber woofer, i kalotni svileni visokotonac, jedinstveno za te pare, i sviraju ODLICNO! pogledajte kod Lese ili Zorana (Artist) Ne smem da zaboravim ni ODLICNE RCF Ayra 6 aktivne monitore, koji su me zaprepastili snagom, basom (samo 6 incha woofer) i odlicnim udarcem (punch) pogledajte u "Mitrosu" kazu da ce dobiti i druge modele iste serije (5 i 8 incha) Ja licno bih u velikom luku zaobilazio sve KRK-ove osim EXPOSE serije, sve jeftine JBL, Yamaha HS 80 i slicne, ali to je vec subjektivna procena, ne morate da mi verujete... Takodje i one nove Mackie jeftine valjda MR8 i MR 5, samo su za diskoteku, basovi preduvani, visoki malo metaliziraju a hoce i da "prokreste" izvinite na narodskom izrazu, ali ponavljam: Beauty lies in the eyes of beholder, sto prevedeno na Rumski znaci: "Lepota je u uhu slusaoca" Srecan lov!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Auratone -> Avantone | puRe | Monitoring | 39 | 22-07-2006 11:14 AM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |