|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jeste, ali imajte na umu da je na Onyx-u "prebacivanje" u crveno +20db..! ![]() To je prilično ambiciozno i za mnooogo skuplje stolove...! Dakle, po kanalu Onyx ima samo 4 diode za "monitoring" ((dve zelene (-10 i 0 db), žutu i crvenu) i već je žuta +10db. Ja kad radim gledam da tek ponekad overall neka žuta (od 16) se upali, a kad vidim crvenu - to ozbiljnije shvatim! Nije kao da je frka ako nekad trepne, ali kad se često upali neka crvena ili svetli, ipak smanjim "džajn" (gain... ![]() ![]() Debelo sumnjam da A&H ima preko +20db bez izobličenja, već je stvar u "obeležbi crvenih vrednosti" ... Dakle na Mackie-tu - Crveno je - crveno! Sad ja "svog konja" malo hvalim, ali za relativno jeftin mixercic je do J..!
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Pitanje... A čemu slu?i ta matrix sekcija? to mi nije jasno... pretpostavljam ali ne znam... :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
Matrix outputi služe da iz raznoraznih razloga koji ti mogu pasti na pamet pošalješ različite routing kombinacije napolje. Koriste se često za recimo TV snimanja, kad preko matrixa nekom pošalješ samo L/R, odvojeno ili sabrano ili štagod. Razmišljaj o njima kao o AUXima celog mixera. S'tim što je najčešće postavljeno tako da oni služe kao auxi za sekcije koje već nemaju auxe, poput grupa, busseva, mastera, pa čak i samih Aux-izlaza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Znači da preko matrixa mogu poslat signal za in ear slu?alice u pojačalo za slusalice?? ako sam dobro shvatio? znaci master u slu?alice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
svakako da možeš. Mada u nekoj praksi je da se in-ear vezuje na auxe kanala, tako da praviš poseban mix za in-ear. ja se još nisam susreo sa nečijom željom da u in-earu čuje master F.O.H
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
To sam naveo samo kao primjer...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |