|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
E, lepo, onda bri?ite sve ?to nema veze sa temom, pa da nastavimo... po?to u pravilniku pi?e da je du?nost moderatora da bri?e off-topic postove
![]() Pozdrav, Vasa
#2 |
MAO
|
![]()
namerno sam ostavio temu, jer sam očekivao ovakvu debatu, ne bi li ljudima ipak bilo jasno još ponešto o politici foruma. Ban možete dignuti kad god želiti, cenim da je čovek shvatio, i bilo bi lepo da se izvini kolegama, ovde barem uvaženim članovima forumske i produkcijske zajednice. Bilo bi prilično Staljinistički banovati i obrisati, mislim da bi se ipak teže shvatila poruka.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ovde bi neko dru?tvo za za?titu ?ivotinja trebalo da reaguje, jer se radi o očiglednoj diskriminaciji prema celoj jednoj porodici sisara - majmunima. Za?to se metaforička upotreba reči "majmun" smatra uvredom? U redu je biti mrmot, tigar, soko, ali iz nekog razloga majmun je neprihvatljiv. To je anahrono razmi?ljanje. Osim toga, majmuni su najinteligentiji u svetu ?ivotinja, tako da se nadevanje tog imena mo?e čak posmatrati i kao pohvala.
Pre par meseci je onaj ekonomista nobelovac Italiju, Grčku i ?paniju nazvao svinjskim dr?avama zbog du?ničke krize. Nisu oni stvarno svinje, on je time ukazao na neke njihove potpuno ljudske osobine. Metafora. Pominjanje IQ-a takođe nije uvreda. Zar je sramota imati mali IQ (ili bilo ?ta drugo malo ili veliko)? Uostalom, i sami majmuni u komunikaciji često koriste raznorazne metafore, upotrebljavajući nazive ?ivotinja, vladarskih titula, prirodnih fenomena, rodbinskih veza - de si tigre, de si kralju, de si munjo, de si brate.
#4 |
Pro Member
|
![]()
Treba otvoriti poseban thread gde bi se bacale sve ovakve "Biser teme" mo?da cni biseri,pa ko ho?e nek ?ita.Na nekim forumima to se zove kontejner,priznajem da sam nekada i ja zavr?avao u njemu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ispricavam se svim članovima foruma koji su se osjetili uvrijeđeni,svim DJ-evima ne samo DJ-evima na ovome svijetu,nego i onima van na?e galaktike u dubokom svemiru.?ao mi je ?to sam vas upoređivao sa majmunima.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
bio si kaznjen, sad si uspesno prociscen od greha
#7 |
Senior Member
|
![]()
Uvek sam zeleo da vidim facu DJ-a koji sav bitan dolazi na stejd? a tamo ga umesto unapred isproduciranih matrica čeka koncertni klavir ili akustična gitara. Publika sedi, i čeka. Ajmo Mile, budi sad faca...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
nesto slicno tome
|
![]() |
![]() |
#9 | |