Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2012, 11:45 AM   #1
Master_Cool
Junior Member

Default Re: Rolan Juno Di ili Roland XP-30

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Znaš vrlo dobro da sam mislio na "instalirane" sisteme koji se već nalaze po klubovima.

Mada ako već imaš takav sistem, čudi me da juriš synth do 500€, al dobro
Da ne ulazimo u dalju konverzaciju, vec sam se zahvalio na pomoci. Elem to sto trazim klavijaturu od 500 eura ne znaci da ne mogu da kupim Fantom G. Radi se o tome sta mi treba a ne koliko nesto kosta ali OK.
Master_Cool is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 11:49 AM   #2
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Ok, master_cool to vec nije kul, nije vladimir nista zlonamerno hteo ... dosao si ovde da ti ljudi pomognu,oni su to nesebicno uradili, i sad imas takav stav? Ruzno je to.
darkstar is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 09:10 AM   #3
Master_Cool
Junior Member

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
Ok, master_cool to vec nije kul, nije vladimir nista zlonamerno hteo ... dosao si ovde da ti ljudi pomognu,oni su to nesebicno uradili, i sad imas takav stav? Ruzno je to.
Malo bolje procitajte da li sam bilo kakav "gard" zauzeo, ili bilo sta lose rekao. Nisam pitao da li treba da kupim klavijaturu od 500 ili 2000 eura nego koju od dve navedene (u naslovu). Zato sam se zahvalio (Vladimiru) na pomoci i rekao da prekinemo dalje jer vidim kuda vodi razgovor.

Pozdrav i sve najbolje.
Master_Cool is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 12:59 AM   #4
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Sam si okrenuo priču u tom smeru.

Kada sam naveo da većina klubova u našoj zemlji nema opremu gde ćeš osetiti ne znam kakvu razliku pa čak i izmedju klavijature od 200€ i od 2000€, iz ne znam kog razloga, osetio si se "prozvan" da navedeš šta imaš od opreme i to sa naglaskom da je vrhunska. Ja sam tu samo primetio kontrast koji mi je bio zanimljivo čudan i ništa više.

A inače, nikada na ovakvoj temi ne bih preporučio da uzmeš Fantoma G niti M3 niti PC3K6 niti Motifa.

Uživaj.

Last edited by wladymeer; 04-03-2012 at 02:34 PM. Reason: gramatika :)
wladymeer is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules