|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Gospodin Rhino i Skywikler (ako se ne varam) koliko znam su radili muziku i aranzman za Nije Presa. A ja miksao, mislim miksao, koliko je to vreme dalo, iz nekog razloga je trebalo tih 20 pesama da se zavrsi sto je pre moguce
Last edited by Jan; 23-02-2012 at 11:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jes.. Ja i wikluh smo na ovoj pjesmi nabadali po nekom edirol kontroleru i mpd-u.. Posle ja malo aranzirao.. Inace je skoro citav taj album (90% sigurno) sniman kao da je neki putujuci cirkus. Tako smo ga i zvali u datom momentu
![]() Tako da ne budi toliko skroman jan, s obzirom kakvog si sve materijala dobio dobro si odradio ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa jeste malo bilo problema sa snimcima, radio je RX na uklipovanim snimcima , gateovanje i tranzijent dizajneri da se kolko tolko eliminise soba sa snimaka, ali generalno pesme su dobre, muzika je na celom albumu dobra i to je ono sto je meni najbitnije kad je muzika u pitanju. Bez obzira sto sebe primarno smatram i deklarisem se mikserom, miks mi je na mestu tek iza same pesme, odabira zvukova, samih vokalnih mogucnosti izvodjaca itd... Uvek sam skroman ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
evo obavezujem se da neću u ovom treadu kačiti svoje radove, već šta mi se sviđa od nove muzike sa ovih prostora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
doduše, i nešto potpuno drugačije me dosta radi ovih dana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Kud pobeže bas
![]() ![]() ![]() U to ime, evo nečega što je takođe produkcijski krš (doduše na drugačiji način), ali su autori i izvođači malo mlađi: Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 24-02-2012 at 07:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
meni taj hajpas nije smetao, zapravo cela ploča je na neku svoju foru smixana i ofarbana, al mi se to čini kao jasno definisan pečat i ideja. Veština sa kojom je album spakovan mi ostavlja utisak da su mogli da urade bilo šta, a da su izabrali baš to, jer im se tako sviđa.
@AStorm nek drugi kači šta mu se sviđa od mojih radova, dosta mi je što spamujem svaki dan po fejsu i sl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ti si jedan od arhitekata ovog novog talasa,tako da obavezno kaci radove i u kojima si ti ucestvovao i one u kojima nisi a svidjaju ti se (kao Trening i Jarbole) Elem(ental),idemo dalje ... ![]() Oni su apsolutno posebni.Kad njih slusam,imam utisak kao da slusam nekog koga jako,jako dobro poznajem ...nekako kao sto je Trentmoler u elektronici ili Thievery,tako su mi specificni i dragi. P.S.Nesto mi poznat ovaj sa naocarima ![]() Ovaj covjek takodje,jedan od pionira u ovakvom radu,sa snaznim izrazom i probojnim,cistim motivom,spakovanim u tehnicki jako dobru produkciju.Saradjivao sa Dinom M na njegovom albumu "Sredinom" i na pjesmi "Sam" gdje pjeva sa Ornamentima...Izmedju ostaloga,saradjivao i sa nasim Surferom na tom albumu,pa on moze reci nesto vise...Stradao u saobracajnoj nesreci 2006-te ...R.I.P. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Odličan dečko, producent i aran?er, vrlo originalan i ispred svog vremena. Zajedno smo radili na albumu Sredinom i dru?ili se u Zagrebu za vrijeme snimanja i miksanja i čast mi je da sam ga upoznao. Uvijek je imao nekakve sulude zvukove, koji su zvučali fantastično u pjesmama, znao je izvući maksmimum iz opreme, dok sam se ja borio da dobijem neki dobar zvuk sa Nord Leada, on je iz njega izvlačio sve, vrlo inspirativan dečko, ogroman potencijal i talenat. Bio sam ?okiran njegovom smrću jer je oti?ao vrlo mlad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Surfer hvala na infou
![]() Sinovac,uci li te tako otac...?! ![]() Dalje,ova predivna balada koja je podsjetila na sve nekadasnje dobre najvecih pjesnika rock & roll-a,iako iz potpuno suprotnih pobuda i motiva ... Sa druge strane Balkana ... "U skladu sa mogućnostima pomalo o?tećenog memoreksa i trenutne inspiracije kucača ovih redova, tekst koji sledi podlo?an je promenama, netačnostima, fantazijama, ali nikako la?ima. Namera mi je da problem u mojoj glavi postane i va?, to je jedini nacin da se bolje upoznamo i zbli?imo, a da se zapravo ne pojebemo." ST |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Juice - Talasi (moj prvi hiphop rad) | alavuk | Promocija radova | 6 | 21-03-2009 01:01 AM |
stojeci talasi | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 01-04-2006 08:01 AM |
Morski talasi i Gitare | TOLJAGA | Vlado Georgiev | 1 | 25-02-2005 11:46 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |