|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako nekome nesto znaci, izgleda da ovo nije moguce. Tehnicka podrska (koja ima znanja koliko i moja komsinica na pijaci koja prodaje sir), proba da da neka glupava resenja, ali izgleda da resenje NE POSTOJI, jer auxi ne mogu biti razdvojeni kao 2 mono, vec samo kao jedan stereo.
Kako bre ja uvek nadjem nesto sto mi treba a NE MOZE,a o tome niko ranije ne upozori ... ![]() P.S. Molim admina da prebaci ovo u pametniju sekciju za ove stvari, ja ga postovah medju klavijaturama, jer je stvar potekla od povezivanja klavijatura,sad vidim da nema mnogo smisla ovde... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u vezi sa zvucnom izolacijom | danya | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-03-2011 06:48 AM |
iz maye MKII digital izlaz u d. ulaz Maudio1814? | File | Computer Hardware | 4 | 19-12-2008 09:32 AM |
Pomoc U Vezi Midi Klavijature | Preeview | Tutorijali | 3 | 24-02-2006 12:37 AM |
AES/EBU -> SPDIF | alen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-05-2005 06:14 PM |
AES/EBU vs. SPDIF | Arthur | Computer Hardware | 2 | 15-02-2005 04:26 PM |