|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Aooooo,sto se napravi od Zeljasha Joksimovica i njegove 3 x 8 core x 6 ZMKB Progress D-18 turbofen x OK-650b x W?rtsil?-Sulzer RTA96-C Mashine sastavljene kao Devastator od Konstruktikona u legendarnim Transformersima !!!
Ko stvarno voli ovakva prepucavanja,pa ne mogu da vjerujem kakva je ovo prica ![]() Evo ja se prvo izvinjavam,na mom prvom postu u ovoj temi.Ko je Zeljko Joksimovic,sta su njegovi uspjesi,koga je on zaduzio,koga je izlobirao,sta je rucao prekjuce,ko su mu (ne)prijatelji,s kim pije kafu i gdje,pa treba li oko toga da se raspravljamo ovdje?!?? Nekome se svidja njegova miuzika,nekome ne.Ako neko komentarise njega i njegove radove kao konzument,potpuno razumijem njegove kriticke ocjene(u granicama elementarne korektnosti),dok postoji i druga strana,koja se tice ocjenjivanje gore pomenutog gospodina sa kolegijalne strane,tj producent o producentu,muzicar o muzicaru,autor o autoru,umjetnik o umjetniku i/ili sve zajedno. Moje misljenje o njemu,kao konzument,ima par zaista jako dobrih pjesama ko je mi se svidjaju,ima dara kao kompletan autor,to je evidentno,i to je sve.Ostalo ne bih komentarisao iako jesam vec ![]() Najveci pobjednik ovakvih tridova je Arhur,svakako ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
E sad si se BAS NALUPAO !!!! U pravom smislu mesas zabe i babe !!
Kakve veze ima beba sa muzikom ili onim (nesrecnim) Ekremom?? Na YOUTUBE ljudi stavljaju sve...od zivotinja, muzike, slika, gluposti..sta vec...pa sta akoneki video sa malim zekom ima 100 miliona gledanja/?? Kakve to veze ima sa popularnoscu MUZIKE ??? Malo si generalizovao sve... a gde su fudbaleri? I oni su popularni (ali ne pevaju i ne produciraju) ?? Ako nemas nesto pametno da kazes...bolje se suzdrzi !!
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Mozda se ipak ja nisam nalupao. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |