Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2012, 04:52 PM   #11
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

Default Re: Harrison Mixbus

nikakav pomeraj po pitanju stabilnosti...i bug-ovi su tu..
DADDY Z is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2012, 12:09 AM   #12
tajsam
Banned

Do?o harrison u pekaru, i kupijo burek
tajsam is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2012, 12:22 AM   #13
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

par proteklih sati sam se igrao sa kanalima koje sam izbacio iz Cubasea u Harison....

totalno sam zbunjen... prvo - zvuk -drugaciji je (meni se vise dopada)... e sad, da li je to placebo, da li posledica saturacije koja je odmah tu u mixbusu, ili nekog logicnijeg analognog starog nacina mixanja, koje te tera da vise slusas -manje gledas, to ne smem da kazem. Cak mi program nije ni bug-ovao..... ali je izgleda bug u glavi onoga ko je ovo osmislio..... ok, vekovima koristim Cubase, ali sam se onomad u studio one snasao cas posla (i jako mi se dopao), kao i svojevremeno u PT......a ovde je citava nauka postaviti insert, send..... kao i gomila drugih osnovnih operacija... od glupavog pomeranja fadera.....u editovanje se nisam udubljivao..... generalno, prerano za zakljucak, ali se nadam da ce neki veliki igrac ukrasti nesto od ovog Harrisona i da cemo dobiti veliku virtualnu soft mixetu koja lici u svakom smislu, a ima operatinost jednog soft-a....
Old 20-02-2012, 05:15 AM   #14
digitalbekus
Junior Member

Thumbs down Re: Harrison Mixbus

harison je do j... probao pre neki dan tvrd a istovremeno i mekan zvuk izgleda da je doslo vreme da se hardverske miksete nose na otpad ili bacaju u dunav da ne smetaju narode probajte pa odlucite isto vazi i za ostale DAW sekvencere kao sto bi moj drugar NOLE rekao oterao ih je u kucicu
digitalbekus is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2012, 07:17 AM   #15
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by digitalbekus View Post
harison je do j... probao pre neki dan tvrd a istovremeno i mekan zvuk izgleda da je doslo vreme da se hardverske miksete nose na otpad ili bacaju u dunav da ne smetaju narode probajte pa odlucite isto vazi i za ostale DAW sekvencere kao sto bi moj drugar NOLE rekao oterao ih je u kucicu
pa ne znam bas......zvuk ok, ali sve ostalo je jos daleko od toga da se predje na ovo kao sredstvo rada u profi studiju (koji radi za lovu i ima klijente)
Old 20-02-2012, 07:57 AM   #16
alen
VIP Member

alen's Avatar

Zvuk je stvarno nenadjebiv.Ocigledno je da se mora cekati neki valjani update.Ne znam kako se ponasa na OSX-u, i Linuxu,dali je isto toliko bagovit?

Last edited by alen; 20-02-2012 at 08:00 AM.
alen is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2012, 11:44 PM   #17
quake2
Banned

Koliko se secam verzija 1.0 je znala da zabaguje u osx-u,nista strasno....ali sekvencer sto rece cika off nije bas za profi namene.Cak me ni zvuk nije nesto odusevio.Sve je to jos u povoju i pitam se cemu sve to???
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2012, 12:46 AM   #18
djzolika
Member

Nisam imao puno vremena da se igram sa njim, ali na osnovu dosada?njeg iskustva, ni na OSX-u ne bih rekao, da ba? radi kao podmazan, ali je svakako stabilniji nego pod Windowsom. I dok recimo pod windowsom većinu vst pluginova (jo?) ne učitava (na primer nema ?anse da učita waves), dotle na OSX ladno učita sve AU pluginove (naravski i waves).
djzolika is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2012, 06:25 AM   #19
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

na OSX mnogo bolje radi
DADDY Z is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2012, 12:00 PM   #20
digitalbekus
Junior Member

pa slazem se ima bagova sa vst i jos ponesto ali saund je vrh veoma mi se dopada najvise od svega podseca na analog saund mislim da ima sjedinjene prednosti i digitalnih sekvencera a i analognih miksera u jednom
digitalbekus is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules