Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2012, 10:13 PM   #1
soundman
Member

Default Re: Kovrdzava

Quote:
Originally Posted by nikolaivanic View Post
Ma nije stvar u basu, eno Mano negra, manu cao ili kako god, jos nebrojeni hitovi imaju manje sadrzaja u bass regionu pa su postali svetski hitovi.
To zavisi od stila muzike. Mano Negra i ne sviraju stil muzike koji zahteva dobru produkciju. Ova pesma o kojoj se prica i pripadajuci stil i te kako zahtevaju dobru produkciju.

Da li ce nesto postati svetski hit ili ne svakako ne zavisi od produkcije, ali covek je pitao da damo svoje misljenje.

Quote:
Steta sto gosn Ilija nije taj Manu Cao pa da se naslusamo muzike
a ne da raspravljamo o bass volumenu
Zato gosn Awacs jeste. Poslusajte njegovu "Familiju" to je nasa Mano Negra. Za tu vrstu muzike svakako ne bih dao komentar da li ima dovoljno basa ili ne.

Quote:
ps. U masu triphop,hiphop, dub, trans i ostalih sempl drndalica zvanih 'muzika" prezentovanih na forumu, po meni ne preterano vrednih, ukljucujuci famoznog Skrilexaulozeno je manje truda/invencije no u ovo, pa ne vidim razloga za toliku uzbunu.
Kako mozete da tvrdite da je u projekat navedenog Skrillex a, koji usput zvuci produkcijski spektakularno, ulozeno manje novca "no u ovo" ?
soundman is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 11:10 PM   #2
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: Kovrdzava

Quote:
Originally Posted by soundman View Post
To zavisi od stila muzike. Mano Negra i ne sviraju stil muzike koji zahteva dobru produkciju. Ova pesma o kojoj se prica i pripadajuci stil i te kako zahtevaju dobru produkciju.

Da li ce nesto postati svetski hit ili ne svakako ne zavisi od produkcije, ali covek je pitao da damo svoje misljenje.

Zato gosn Awacs jeste. Poslusajte njegovu "Familiju" to je nasa Mano Negra. Za tu vrstu muzike svakako ne bih dao komentar da li ima dovoljno basa ili ne.

Kako mozete da tvrdite da je u projekat navedenog Skrillex a, koji usput zvuci produkcijski spektakularno, ulozeno manje novca "no u ovo" ?
Nisam rekao novaca nego truda/invencije
Za zadatak koji ima ta pesma za Iliju, ako je to neka licna promocija... sasvim je ok.
Video sam ljude koji su od tandema mt/futtt)) kupovali pesme za desetine tisucha eurona, bili, prosli.. nista.
ovo je dovoljno za omirisati

sto se skrilexa tice, moje i samo moje misljenje da je to inventivno VRLO osrednja muzika, producirana odlicno, natempirana na mediokritetsko mod-pop trziste... dobar potencijalni posao, nista za istoriju,
meni nista bitnije od Ilijinog izleta u produkciju
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ilija ilic kovrdzava

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules