|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A snimljeno je...odusevljen sam. To je taj zvuk, nenametljiv, prijatan ... tako znas da je posao odradjen VRHUNSKI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Mali dodatak,a tice se teme,upravo u veceu kod Ivana Ivanovica na "Prvoj",Aleksandra Radovic izvodi legendarnu pjesmu od Silvane Armenulic "Nocas mi srce pati" u nekoj dzez varijanti.
Prilicno lose zvuci ![]() Ova praksa vec zauzima ozbiljne dimenzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() Secam se kad sam citao intervju iz 94-te recimo njegov, koliko sam revoltiran bio kad sam procitao recenicu tipa "Davno je sve odsvirano,sada samo pravimo reciklazu staroga..." I dan danas se borim sa tom recenicom ![]() A i ja sam igrom slucaja cuo ovu jazz varijantu ... sta znam, nisam referentan, ja ne volim jazz. Ne znam ni kako bi zvucalo da je dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
mozda nije za ovu temu,ali primecujem da u poslednje vreme svi nesto obradjuju narodnjake u kvazi jazz fazonu,da li da se komercijalno priblize publici i kapiraju da su tu pare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() To je blizu istinu ako ne i sama sustina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Audiostorme, znas onaj vic, kad cigani slusaju jazz orkestar i kazu KAKVO GRESENJEEEEE
![]() Elem, na albumu Adel postoji pesma He Won't go... iz nekog cudnog razloga, toliko mi se svidja kako je klavir snimljen na toj pesmi, pogotovu u refrenu ... velik, ogroman, savrsen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SBBYJ...eature=related Nije problem u tome kako je sniman nego kako je miksan. Zapravo je ceo u stereu, a vrlo malo u sredini gde su ostavili mesta za glas i ostale elemente. Zapravo je klavir ovde tretiran kao sto se tretiraju gudaci u miksu. Pomaze jos i u kojoj lagi je sviran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
mislim da svi koji cene Adele treba da odgledaju (ako nadju na netu ili na dvdju) njen koncert "adele live at royal albert hall", mislim ono je za rasplakati se ali bukvalno... i poslednje dve pesme someone like u i rollin in the deep je izvodila uz pratnju publike, live sviranje, ono je da se najezis... moja topla preporuka jos ako imate home movie lounge za pun zgoditak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolje smiksani album vs. najgore smiksani album | loscolorados | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 24-10-2011 02:54 PM |
GEEK hip hop album | bubu | Promocija radova | 0 | 14-11-2010 11:57 PM |
adele remix | bubu | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 30-05-2010 07:13 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |