Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-02-2012, 05:05 PM   #7
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: D/d/a

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Bas me interesuje sta ti mislis u rangu koje karte bi mogao da bude?

Pa to je sad stvarno teško odrediti, a mislim i da prilično nije presudno važno...!
Bitno da je sound jako dobar, to su vrlo kvalitetni uredjaji, pogotovo Sony, ali i Panasonic, koji je imao nevidjeno dobre DAT uredjaje, Sharp, nije ni Aiwa loša (mislim na DAT/MD sprave) itd...

Evo, pa uživajte,cela lista......

...evo i ovo je odličan uredjaj za malo love, još se nacenkaš za 5e dole i "mirna Bačka"...

Kod ovih MD walkmena (mada se nadje i po koji DAT walkmen) treba samo voditi računa da je (ako se nabavlja) baterija koja je punjiva već razjebana i zato ih i prodaju uglavnom,ali nije strašno i ako radi na punjač a novih punjivih baterija za te uredjaje jednostavno nema.
Ja sam uzeo model Sony MZ-N510 koji radi na "kupovnu" AA bateriju od 1,5v i ćao đaci...! ...Čak ima i usb, pa transfer na njega sa kompa ide brzo...

Sve podatke i specifikacije uredjaja imate na - www.minidisc.org, pa kad pregledate oglase, proverite šta ima od konekcija itd...

Last edited by Bockie; 03-02-2012 at 05:38 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules