|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
haha, ma ne bre ja to isljucivo po niski..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Aj, procitaj malo uputstvo za kartu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Po?to si ionako nov u produkcijskim vodama uči da radi? s tim ?to već ima?. Pozabavi se pozicijom mikrofona u sobi (da ne bi previ?e hvatao odjek), pa polo?ajem mikrofona u odnosu na tebe (da ti ne pucaju "P" i "B", a da ti "S" ne sikće), isteraj najbolje ?to mo?e? iz sebe i sada?nje opreme. A u međuvremenu ?tedi pare, pa kad skupi? jedno 250-300? onda razmi?ljaj ?ta će? dalje. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Kablove!
Uzmi Klotz - Neutrik xlr do 5m i miran si godinama sa veoma kvalitetnim kablom i zvukom. (oko 20-25€) Ljudi ovo totalno zanemaruju, ali kad uzmeš da prosečan "mali" studio ima , ako je iole "ozbiljan" hiljadu - dve evra samo u kablovima...!!! A ostalo, kao što čika Vasa kaže... Imaš GA-Pre73 za oko 250-300€ i skoro NIŠTA ispod toga... ![]()
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
ja imam gluvu sobu, tako da za eho ne brinem..hehe e a sad kablovi, svi moji kablovi su kvalitetni i rucno su pravljeni, i 1m kabla me je kostao negde oko 10?, to su neki nemacki kablovi.. A sad preamp, probao sam ja samo da ubodem u zvucnu ali imam osecaj da je zvuk ipak malo bolji kada se ubode prvo u preamp, ali cu ipak vas da poslusam jer ipak sam ja pocetnik i treba da ucim od iskusnih ljudi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna kartica... POMOC!!! | StevicaNish | Computer Hardware | 15 | 18-12-2011 06:41 AM |
zvucna kartica preporuka | sitter | Computer Hardware | 3 | 02-10-2010 12:47 AM |
MARC X zvucna kartica | Ad Fines | Computer Hardware | 8 | 01-04-2004 04:15 PM |