|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nisam mogao ova thread da otvorim u "gitarska produkcija" jer nije rec o produkciji a nisam mogao ni u "oglasi-kupujem" posto je malo opsirnija tema(moderatori ne zamerite).
Elem evo moje tuzne price(nedostajace samo jos violine u background-u i kokice jer ce prica verovatno da se oduzi, sta da vam radim dosadno mi je pa moram jos nekoga da smorim) 96-e sam dobio na poklon od oca vrlo vrlo skup instrument(tada), kupio sam ga kod Vlade mraka u onoj prodavnici prekoputa beogradjanke, zavoleo ga do bola(mislim-instrument), sve sto sam naucio naucio sam na toj gitari i jedan jedini put kad sam je ostavio posle svirke i otisao kuci desilo se ono najgore-bacili bombu u kafic gde sam svirao i i sve je izgorelo. Posle toga sam probao jos 5-6 gitara od kojih su neke bile jako dobre ali-to nije to, sve manje sam voleo gitaru kao instrument i na kraju sam batalio i presao na bas. nebitno... Bitno je da i posle 13 godina i dalje s vremena na vreme sanjam tu gitaru i da je znam u milimetar Ovih dana gledam u oglasima-kod nas i u inostranstvu i na moje prijatno iznenadjenje charveli su jako jeftini. E sad gde je moj problem ne znam koji je model moja gitara bila. evo jedne jedine fotke gde se gitara iole vidi ![]() a najslicnije njoj sto sam nasao na netu je model fx http://i1001.photobucket.com/albums/...88Model5FX.jpg s tom razlikom sto je moja imala drugaciji magnet u neck poziciji, ovde je zaliven skroz u plastiku a kod mene su se videli polovi Da li postoji jos neki model Charvela koji je slican ovom? Znaci -vrat kroz telo -hum u bridgeu i kosi singl u neck-u (oba magneta su jackson) -jackson jt6 tremolo ![]() -rosewood fingerboard Drugo pitanje je- da li je neko video slicnu gitaru kod nas? Ne mislim na model 6 ili 5 deluxe nego bas sa ovom konfiguracijom magneta Ziveli!!!
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Najbolje da pitas Vladu,ne cuh ga skoro ali je sigurno jos uvek negde opkoljen svojim dzitrama i prati sta se desava.Ovaj tvoj model je izgleda bas bas bio do jaja,steta sto je izgorela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hahaaa Hahaaaa
![]() ![]() ![]() nasao sam i koja je i jedna bas takva je na e-bay-u model5fx ukupno napravljeno 290 gitara od kojih samo 20 u ovoj boji http://cgi.ebay.com/88-Charvel-Jacks...ht_6598wt_1139 to je ta to je ta Da li neko od vas ima ideju kako ovo mogu da kupim preko e-bay-a? Da li ima kod nas neka firma ili fizicko lice koje se bavi tim(normalno uz novcanu nadoknadu)?
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za poznavaoce MCI JH500 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 22-05-2010 09:02 AM | |
Pitanje za poznavaoce M1, T3 i EX5,7 | akordeonista | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 14-04-2008 12:28 AM |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |
Pitanje za poznavaoce EMU1820 - Externi Mixer ?! | Shady | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 14-03-2005 03:23 PM |