Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-11-2010, 11:19 PM   #1
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

Default Pitanje za gitariste, posebno za poznavaoce Charvel-a

Nisam mogao ova thread da otvorim u "gitarska produkcija" jer nije rec o produkciji a nisam mogao ni u "oglasi-kupujem" posto je malo opsirnija tema(moderatori ne zamerite).
Elem evo moje tuzne price(nedostajace samo jos violine u background-u i kokice jer ce prica verovatno da se oduzi, sta da vam radim dosadno mi je pa moram jos nekoga da smorim) 96-e sam dobio na poklon od oca vrlo vrlo skup instrument(tada), kupio sam ga kod Vlade mraka u onoj prodavnici prekoputa beogradjanke, zavoleo ga do bola(mislim-instrument), sve sto sam naucio naucio sam na toj gitari i jedan jedini put kad sam je ostavio posle svirke i otisao kuci desilo se ono najgore-bacili bombu u kafic gde sam svirao i i sve je izgorelo. Posle toga sam probao jos 5-6 gitara od kojih su neke bile jako dobre ali-to nije to, sve manje sam voleo gitaru kao instrument i na kraju sam batalio i presao na bas. nebitno... Bitno je da i posle 13 godina i dalje s vremena na vreme sanjam tu gitaru i da je znam u milimetar
Ovih dana gledam u oglasima-kod nas i u inostranstvu i na moje prijatno iznenadjenje charveli su jako jeftini. E sad gde je moj problem ne znam koji je model moja gitara bila. evo jedne jedine fotke gde se gitara iole vidi

a najslicnije njoj sto sam nasao na netu je model fx
http://i1001.photobucket.com/albums/...88Model5FX.jpg
s tom razlikom sto je moja imala drugaciji magnet u neck poziciji, ovde je zaliven skroz u plastiku a kod mene su se videli polovi
Da li postoji jos neki model Charvela koji je slican ovom?
Znaci
-vrat kroz telo
-hum u bridgeu i kosi singl u neck-u (oba magneta su jackson)
-jackson jt6 tremolo
-rosewood fingerboard

Drugo pitanje je- da li je neko video slicnu gitaru kod nas? Ne mislim na model 6 ili 5 deluxe nego bas sa ovom konfiguracijom magneta

Ziveli!!!
Old 17-11-2010, 12:40 AM   #2
quake2
Banned

Default Re: Pitanje za gitariste, posebno za poznavaoce Charvel-a

Najbolje da pitas Vladu,ne cuh ga skoro ali je sigurno jos uvek negde opkoljen svojim dzitrama i prati sta se desava.Ovaj tvoj model je izgleda bas bas bio do jaja,steta sto je izgorela.Pozzzzz
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2010, 10:57 PM   #3
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

Hahaaa Hahaaaa

nasao sam i koja je i jedna bas takva je na e-bay-u

model5fx ukupno napravljeno 290 gitara od kojih samo 20 u ovoj boji

http://cgi.ebay.com/88-Charvel-Jacks...ht_6598wt_1139
to je ta to je ta

Da li neko od vas ima ideju kako ovo mogu da kupim preko e-bay-a? Da li ima kod nas neka firma ili fizicko lice koje se bavi tim(normalno uz novcanu nadoknadu)?
Old 29-01-2012, 11:10 AM   #4
ace
Member

Quote:
Originally Posted by allegrosteva View Post
Da li neko od vas ima ideju kako ovo mogu da kupim preko e-bay-a? Da li ima kod nas neka firma ili fizicko lice koje se bavi tim(normalno uz novcanu nadoknadu)?
U Srbiji vec vise godina postoje firme koje se bave kupovinom robe sa ebay-a...
ace is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules