|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Po?tovani foruma?i pozz
Moj prvi post ![]() Puno sam čuo o stabilnosti Mac računala te potaknut stalim reinstaliranjem Win operacijskog sustava razmi?ljam o prelasku na Mac računala konkretno iMac 21,5" (za bolje nemam). Koristim Cubase 6 (mada mi je ?ao ?to nisam na 5.5.1 verziji). Zvučna je Presonus 22VSL koju sam zamijenio jer nisam na?ao drivere za emu 0404 pci za win 7. Koristi li netko dotično računalo i kako je zadovoljan? Na apple stranci nisam na?ao podatak je li ima operacijski sustav 32 ili 64bitni? ![]() ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
samo nevidim smisao ulaganja u iMac.Rađe si slo?i hackintosh i imas mac pro i ostane ti love.iMac jednostavno nije za profesionalan rad(moje mosljenje). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
Dobrodosao
![]() Windows 7 moze raditi sasvim stabilno i pouzdano, ako se dobro namesti i podesi. Hackintosh verzija je isto jedna od varijanti, dobra stvar je sto ostaje PC kompatibilnost, ali losa je sto za instalaciju treba neko ko se razume u te stvari... Nije bas "user friendly"
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
radom rade na taj nacin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ovo je potpuna istina. Zvanicno se zna da ni jedan hit ikad nije napravljen ni na jednom drugom kompjuteru nego na Mac u. U tome lezi tajna neuspeha domace muzike na inostranom trzistu. Evo, jedini za koga definitivno znam da je uspeo je Goran Bregovic. I on provereno koristi Mac. Zapravo ako ste primetili da je nekoliko godina bio van medijske paznje, u to vreme je koristio PC. Kasnije je shvatio u cemu je gresio. Od tada njegova karijera ide samo uzlznom putanjom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima ali mislim da ni?ta od mog iMac-a. Nedavno sam kupio novi PC tako da mi se ne isplati njega prodavat (i izgubiti novce) i onda kupovat Apple.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hvala na dobrodo?lici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
kako bi ti instalirao recimo protools hd 3 na imac.mozda na neku eksternu plocu sa pcie ulazima i tu plocu bi spojio na imac preko mini pcie ili firewire ali to opet nema dovoljnu brzinu da vozi 3 hd karte i nema te nigdje.imac je jednostavno obicni laptop koji stoji uspravno.za profesionalan audio rad je naj vaznija maticna ploca, CHIPSET!!!!!!!!!!!!!! pa tek onda procesor pa na kraju tek operacjiski sustav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
iMAC? | dlukace | Computer Hardware | 1 | 27-03-2007 06:58 PM |