|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
ovo je devojka koja peva pesmu "nikola".. koja vam se svidela koliko se secam.. svidja mi se njen glas, pesme su pitke i moze da uspe samo tako ako nadje nekoga ko ce je usmeriti.. isto kao i lena kovachevic.
edit: odlichna mi je stvar i spot. Last edited by HeatMan; 25-01-2012 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Ono ?to svakim podgrevanjem biva sve bolje?
Pozdrav, Vasa
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ awacs - Originalno mi je kod ove pesme to sto takvu orkestrarizaciju (da upotrebim taj izraz) nisam cuo medju bendovima kojima je to prvi album. Primesa zvuka mi je "svetska", ne govorim o produkciji, vec o aranzmanu i primesi nekog zvuka koji nisam cesto cuo ovde (a zahvaljujuci profesiji cujem dosta razlicitih zvukova nasih bendova).
Originalno ne znaci dobro. Isforsirano originalno, ispadne jos gore. @ soundman - razumem tacno kako se osecas, imamo slicno misljenje na temu toga da smo svi culi trista puta jedno te isto, i da trazimo neke nove fore. Recimo, strasno mi se dopalo u tom smislu Gotye- state of the art, ali ako pazljivo analiziras pesmu, shvatices da se radi o reciklazi starijeg zvuka. Ali opet- lepa promena. Dok recimo njegova stvar someone I used to know mene ostavi potpuno ravnodusnim, a broj pregleda na jutjubu (jer je to danas izgleda postalo merilo) se broji desetinama miliona... Surfer je pogodio po sred srede sa ove dve recenice ![]() Ne bih dalje ulazio u diskusiju, meni se ova pesma uopste ne svidja...ni jedan njen delic.Ni tekst, ni kompozicija, ni pevanje. Produkcija mi se svidja, neko je uradio posten posao,ali to je zaista nebitno, nece me naterati da slusam ovo. Potpuna kontra mom senzibilitetu, ocigledno. Sa druge strane, meni Bitlsi nikada nisu prijali,a eno sta napravise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
To. I vrlo je bitno da se ne ubacuju nikakva slanina ili suva rebra. To samo pokvari taj jedinstveni ukus.
?to se tiče Jelene Peto?ević, očigledno je vrlo inteligentna i g. Soundman je u pravu da je originalna. Ima potencijal da postane ?enska verzija Đorđa Bala?evića, jedini je problem naravno ?to ne postoje uslovi koji bi je motivisali da pored talenta ulo?i i nadljudske napore potrebne da bi se to zaista i ostvarilo.
![]() |
#26 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
A ova ?ena nije "originalna u odnosu na domaće podneblje" ![]() Te dve rečenice bi mo?da on njega mogle da naprave mog idola, samo kad bi ih sam smislio. Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Lepa devojka, lepo svira, peva i opu?tena je. Izgleda da ve?ina nas ovde ima provlem s ovim poslednjim. Eto, ja priznajem.
![]()
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ovo dobro,a spot mi je odlican,''Q...c na biciklu,pa jos dobra riba na njemu,pa ga grli,pa ga ljubi,cuda pravi s njim''.Bas da vidim koja televizija ce prva da ga pusti,da vidimo koja je najnaprednija kod nas.Mozda bacimo neku kladionicu.Cenim da pi hepi mogao da prvi pusti ovu stvar nekako mi je u hepi i hipi fazonu.
P.S.Uspela je da mi drzi paznju,a danas je samo to bitno. Last edited by disco violence; 25-01-2012 at 10:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Da, potpuno se slazem Gotye se bas potrudio da napravi zvuk koji ce ga deliti od ostalih. Uzasno mi je drago sto je narod to prepoznao. Iako peva jako slicno kao Peter Gabriel u mladjim danima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Mala ideja za jos jednu "granu" foruma | Roadie | Predlozi i sugestije | 3 | 08-02-2006 11:37 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |