Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-01-2012, 01:00 AM   #1
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Novi Akai MPC Renaissance !!!

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Nije sve sto nosi oznaku AKAI dijamant koji svjetluca Npr posjedovao sam mpd24 kontroler i to je totalno GOVNO (pardon my french). Jeste on jeftiniji, ok, ali ako ti treba ovakva sprava stedi za maschine makar. Ako nemas para da dodas popij ih s drustvom, pametnija je investicija.. Pad-ovi su mu kao da sam ih sam pravio dyi.. Te kliknes jednom ono otkuca 3 puta kad mu pane na pamet a velocity je uzas goli.. Korg nanopad od 40e ima bolje padove od mpd-a i to poprilicno bolje garantujem, tako da sve u audio tehnologiji treba uzet sa rezervom.. Kao sto rekoh saznacemo uskoro od feedbacka korisnika Renaissance-a...
upravo tako ! pre 3 dana sam bio do druga koji je pazario mpd32 reko da probam , i nisu mi bili jasni oni padovi koji se na ivicama ugibaju a centar se ne pomera nikako...responce po tim ivicama je uzas... dvaput isti velocity nisam uboo... s druge strane brzo se radi rec, stop, play, new, i to brzo se radi dok ti ne ode inspirejsn, ali padovi su najbitniji...mozda sam pa ja naviko na moj padkontrol, (sa kojim sam prezadovoljan) i da mi ne zameri neko ko ima mpd ali nikako ne bi menjao
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2012, 01:17 AM   #2
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: Novi Akai MPC Renaissance !!!

Ma mpd je za djecicu da se tripuju da rade kao lupam swizz beatz..

Na mpc-u, nebitno na kojem modelu a probao sam ih par, se radi (tj priprema/postavka za rad) dosta sporo da ti je vec prosla inspiracija ako si je vec imao ponekad Al da imaju svoj smek, imaju..

Sigurno se covjek uhoda i bude brzi na duge staze, ali brz kao na maschine-u vjerovatno nikad! Sto opet uopste ne znaci da favorizujem maschine naspram mpc-a definitivno.

Last edited by Rhino; 22-01-2012 at 01:20 AM.
Rhino is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules