|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Superoperater
|
![]()
Haha, sa ovom plocom, mozes da stavis dirke od MikroKORGa
![]() Energy ima onaj mod da bude kao neki modularni VST host, gde spajas linijama pluginove - od i do izlaza. Ima i midi pluginove za npr appregio i slicno... Forte je skroz ok, mada nisam ga probao nesto mnogo... Ma ima stvarno raznih tih "host" programa za VST. Ne znam sta tacno zelis da radis sa time, ali predpostavljam da ti treba ono - stavis plagin i teraj! Npr Spin Audio VMC ili Steinberg VStack... Ima ih dosta...Postoje neki, koji cak mogu da se dignu i bez windows explorera, nema ikonica, nego izgleda kao neki pravi sint ![]() EDIT: Sad videh na jutjubu ovo. Ono sto mi je privuklo paznju je to da je optimizovan za touchscreen! Extra stvar, ako ne mozes da ga nadjes, posalji PM...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 12-01-2012 at 11:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Member
|
![]()
U, kad bi bio neki bootable host, bio bih najsrecniji, za sad tacnu koncepciju nemam, ali nisam u fazonu da trpam 300 vst instrumenata, hocu dobar sint, brutalan klavir i ludacki dist za live, to me krpi vrhunski, nasao sve sto mi treba, nano kontroleri mi vrh rade u cubase-u sve dodeljeno i sve na svom mestu, pa sam se zato igrao sa njim. Forte je odlican i njime sam za live prezadovoljan, ali sutra testiram BloXpander, imas P.M.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Member
|
![]() Quote:
I Matya, svaka ?ast za klavu. Jo? samo da se neka firma seti da pravi komponente za sintove kao za pc i neki specijalan os i eto ti biznisa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Member
|
![]()
Setili se oni to bato odavno, kada sam licno pricao sa Stivom Meknelijem iz Korga pitao me je imam li kojih ideja za poboljsanje i unapredjenje njihovih sprava, rekoh naravno da imam koliko hoces, i predlozio da u novi Workstation stave jedan ili dva VST slota npr. rekao je ma nemoj, onda Roland stavi pet, Yamaha stavi sest i pojave se kinezi koji stave koliko hoces i ode mast u propast... Oni su za sada na nivou da valjaju Kronos kao revoluciju tako sto stave plocu sa procesorom od 50e i prodaju to za 3000e, naravno da ne gresim dusu te sprave su mnogo vise ''user friendly'' i stabilnije od sprava slicnih mojoj, ali da to zele napravili bi oni mnoooooogo ozbiljnije masine. Veruj ne zelis da znas koliko kosta u fabrici izrada Kronos-a ili slicnih sprava...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Senior Member
|
![]()
Samo treba poći od toga da u kompjuterskom svetu TB lagano postaje standard a da mi u svetu klavijatura se oduševljavamo kad synth ima više od 128MB za sempler
![]() Ako ponovo pričaš sa Stivom, vidi podseti ga da bi build quality mogao biti na malo višem nivou... a i synth dirke bi mogle da podsete na dane kad ih je Yamaha držala a ne kao ono djubre na M50 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Member
|
![]()
Eeeee, burazeru, imam ovde jedan rastureni M1, unutra je toliko prepakovan da iglu nemas gde da zabodes, masivan, u njemu se vidi koliko je radjeno i koliki je to napredak realno bio za to vreme, dirke kao da treba da prezive nuklearni rat, i na njima pise naravno Yamaha... Kazem ja bez greske pojavice se neko kao ljudi iz Fractal-a sa makiniom upola inovativnom koliko i Axe Fx u gitarskom svetu, pojesce ih za dorucak, samo pitanje vremena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ?to se ti?e inovacije, mo?da jedino kada bi se neka deseta kompanija toga prihvatila, ali da prave modularnu spravu. Ali tu su velikani a i problem piraterije, pa ?e mo?da i u svetu pc-ja opet zavladati "a koji ti je to pentijum" trend. A kad bi se pojavili kinezi sa bezbroj plugova, mo?da bi se trojka prisetila analogije ili bar starih digitalaca. Hmm, and what about Ru-Keys? Ako neko jo? ima snage... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Member
|
![]()
Kad smo ve? kod minijatura, slu?ajno nabasah na Xi3.
http://www.youtube.com/watch?v=N-qF_42hhU8 Sorry zbog duplog posta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Member
|
![]()
@Matya: najprije svaka čast i za entuzijazam i za uradak
![]() Quote:
Quote:
Btw. M50 izrada tanka, ali ispod haube nije naivan ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Super ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs - pukli !! | DaBear | Razno | 6 | 23-08-2010 07:38 PM |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |