Quote:
Originally Posted by Matya
Setili se oni to bato odavno, kada sam licno pricao sa Stivom Meknelijem iz Korga pitao me je imam li kojih ideja za poboljsanje i unapredjenje njihovih sprava, rekoh naravno da imam koliko hoces, i predlozio da u novi Workstation stave jedan ili dva VST slota npr. rekao je ma nemoj, onda Roland stavi pet, Yamaha stavi sest i pojave se kinezi koji stave koliko hoces i ode mast u propast... Oni su za sada na nivou da valjaju Kronos kao revoluciju tako sto stave plocu sa procesorom od 50e i prodaju to za 3000e, naravno da ne gresim dusu te sprave su mnogo vise ''user friendly'' i stabilnije od sprava slicnih mojoj, ali da to zele napravili bi oni mnoooooogo ozbiljnije masine. Veruj ne zelis da znas koliko kosta u fabrici izrada Kronos-a ili slicnih sprava...
|
Mo?da su te i poslu?ali, evo stavili 9 plugova u Kronos

A o ceni izrade ne?u ni da mislim da se ne jedim. Naro?ito sprave kao Open Labs NeKo. Pretpostavljam da ti je ovo dalo dodatnu inspiraciju. (dodu?e ne znam kolika je vrednost vstova kojima je natrpan)
?to se ti?e inovacije, mo?da jedino kada bi se neka deseta kompanija toga prihvatila, ali da prave modularnu spravu. Ali tu su velikani a i problem piraterije, pa ?e mo?da i u svetu pc-ja opet zavladati "a koji ti je to pentijum" trend. A kad bi se pojavili kinezi sa bezbroj plugova, mo?da bi se trojka prisetila analogije ili bar starih digitalaca.
Hmm, and what about Ru-Keys? Ako neko jo? ima snage...