|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
pa svrha videa nije da pokaze kako je snimana muzika !!??
To je kao kad vidis kako Lenny Kravitz u nekom spotu koristi onaj srebrni "Elvisov" mikrofon !! ![]() Ili kad gledas spot kako band svira na vrhu planine, imaju gitare i mikrofone, a nema pojacala i kablova..boze svasta !! Pa cuje se iz aviona da je vokal close miked... ALI to je sve nebitno.. Zasto se uopste raspravlja o glupostima... Ali mi smo narod, koga niko nemoze "da prevari" !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
U pravu ste ..... samo sam impulsivno odreagovao na nesto sto mi je zasmetalo, ali sam nezgrapno napisao post. Nisam ocekivao da cete svi odreagovati na njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
Najbolje je da to uopste ne radite sa YT nego da downloadujete neki validni mp3 ili slicno pa da ga izmerite u nekom referentnom programu poput wavelab a ili Soundforge. Moja preporuka je da cak i ne merite rms kompletne pesme vec, npr refrena i mozda neke strofe. Razne strukture pesama mogu da zbune u prosecnoj vrednosti RMSa. Doticna pesma koju ste izmerili na - 24db RMSa je u refrenima zapravo oko - 11db , a u strofama nesto tisa. Sto je poprilicno glasno za ovakvu pesmu. Takodje uzmite u obzir da ce pesme sa velikom kolicinom stereo materijala imati glasnije vrednosti RMS a pri tome nece zvucati bog zna kako glasno. Last edited by soundman; 13-01-2012 at 09:44 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Odlicno je ovo,svaka cast !Mislim da smo u sred neceg sto se rodilo i razvija a da ce vrlo brzo doci do svog podzanra u muzici a to je high quality cover !!
A Boki mora da promijeni ime teme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Hahaha, kako sam se navukao ko mladi majmun
![]() ![]() ![]() Sinoć kad sam slu?ao na ?eninom laptopu sam 'ladno poverovao da nije fake ![]() ![]() ![]() Da prosti?, publika na Internetu je otkinula BA? zato ?to je poverovala da se radi o ?ivom izvođenju. Pozdrav, Vasa
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Va?arska zabava je uvek popularnija od umetnosti.
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Odlicna fora koja te tera na razmisljanje,mada meni je jaci onaj lik koji sve ovo i mnogo vise toga odradi sam na gitari.Najsumnjivije od svega u ovoj stvari mi je ritam koji kao da je odsviran posebno,niti shobonji po gitari niti je to taj zvuk,ako su vec hteli da te nateraju na razmisljanje trebali su da ostave verodostojniji zvuk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kako god, svaka čast momcima (i đevojci), napravili su buzz, ko j**e mene, tebe i ostala zakerala koja bi se vi?e divila kad bi ovo bio "real life" video. Ipak, meni je ?ao ?to nije "pravo", po?to je em moguće izvesti taj aran?man na ovaj način (makar ne tehnički perfektno), em bi to zaista bio trijumf ve?tine (i discipline i sinergije) nad tehnologijom. I mislim da bi video imao isti broj pregleda, bez obzira na tehničke gre?ke tu i tamo. Al' nema veze, sad se nije desilo, jednom hoće. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
U neku ruku pop muzika JESTE sport. Podrazumeva ve?tinu, disciplinu, kondiciju i takmičenje. Nije va?no da li je to dobro ili lo?e - prosto je tako.
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|