Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2012, 04:09 PM   #18
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: The vice guide to the balkans

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
" pogledajte kako surovi balkanci zive, sa svojom mafijaskom muzikom i svojim mafijaskim zivotima (dodaj sve najgore) "
A zar nije tako?
Vecini klinaca 14-18 godina je zelja da bude zestok momak i da ima puno para kako bi pomocu para namako sto bolju ribu, a devojkama (to sam gledao svojim ocima i slusao razgovore) je prvenstveni kriterijum sa kim ce da se zabavljaju ili udaju vise ne ljubav ili sta ti ja znam, pa cak ni da li ima para vec ciji je momak sin i sta njegovi roditelji imaju.

Mafija se uvukla u sve pore drustva, cak i lekari su postali kao mafijasi (to mi pada na pamet posto trenutno imam zdravstveni problem), pa tako mozete da vidite doktore koji su 4. generacija lekara a nemaju veze sa svojom materijom i tu su samo zbog tate ili mame i tako ljudi zbog njihovih gresaka umiru, dok ziv primer poznajem decka koji je zavrsio medicinu sa prosekom blizu 10.00 (cini mi se da je 9.7) i nije mogao da nadje mesto da stazira u Srbiji, i naravno otisao je u inostranstvo. Sta je to nego mafija?

A s druge strane, ovde ko na zapadu je pocelo da onaj ko ima para zavrsava fakultete pa tako vec mozete da vidite razne sefove svega i svacega od po 25-26 godina sa zavrsenim privatnim fakultetima koji knjigu u ruke nisu uhvatili...

A s druge strane ne verujem da ti zapadni privatni fakulteti izbacuju takve mediokritete da rade strucne poslove. Tamo ko ima para studira, a ovde ko ima para zavrsava fakultet pa dobija visoku poziciju, to su velike razlike. I te se razlike mnogo vise osecaju u unutrasnjosti nego li u Beogradu, jer su sredine manje pa je veca sansa da svakog svakog zna. Ovo sve sto pricam, pricam iz iskustava iz svog rodnog grada i grada gde zivim

Last edited by Jan; 12-01-2012 at 04:18 PM.
Jan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules