Quote:
Originally Posted by seba04
Prije svega hvala svima na preporukama. Na kraju se skupilo ne?to vi?e love pa sam sad ponosni vlasnik ua la610 mk2 i uad 2 duo...
Uad mo?da prodam ako mi neće trebat pa me la610 ko?ta skoro isto ko solo.
Imam sad jedno novo pitanje....
Jel se isplati uzumat neki rabljeni mixer, u cijenovnom rangu 100-250?, (tipa Soundcraft spirit e8, Soundcraft Spiritlive 24 isl) da ga koristim kao vi?ekanalni preamp???
Vidim da ima dosta tih soundcrafta po oglasnicima za malo love a meni bi trebalo 8 preampa pa da preko inserta vučem iz mixera. Neki dan samo snimali preko macke cfx 16 i kvaliteta je ok za to ?to nam treba pa me zanima jesu li ovi soundcrafti tu negdje po kvaliteti preampa pod uvjetom da su ispravni.
Pozdrav.
|
Pa sad, ne bih da ulazim u to koji je tu preamp bolji (soundcraft tog ranga ili mackie koji imas), realno razmisljam, jednog "groba" vec imas...

Salu na stranu, nije nikakav kvantni skok u pitanju, i ako ima razlika, nisu neke velike, a bacis lovu na rizik da uzimas vec olesen uredjaj koji pitanje kako i koliko radi. Pre taj novac usmeri u nesto drugo, mixer sa dosta korektnim preampima (u tom rangu) vec imas...!