|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ako ja nesto ne zelim, ili smatram da mi ne treba nema te reklame ili trenda koji ce me ubediti u suprotno. Naravno koliko ljudi toliko i cudi, neko je podlozniji utiscima sa strane a neko opet vise veruje svojim licnim - opet potencijalna tema za beskrajnu raspravu sto naravno necemo ![]() Sto se muzike i iPad-a tice trenutno je jedina ozbiljna platforma, Android kaska zato sto u samom OS-u nije podrzan MIDI i Audio kao na iOS. Trenutno je u toku peticija (pokrenuta od strane nekoliko proizvodjaca profi iApps) da Google promeni kod Androida i implementira sve potrebne stvari da bi MIDI i Audio radili kao na iOS-u. Znajuci da Google ne voli da kaska , a posebno ne za Apple, mislim da ce se to promeniti u skorijoj buducnosti. Opet ponavljam, krajnji korisnik ce opet imati koristi ![]() U poredjenju sa iOS, Android "jebe" to sto je suvise otvoren pa nije moguca kontrola razvoja i kvaliteta aplikacija kao na iOS, koji je sa druge strane idiotski zatvoren... najbolje je negde izmedju. Hvala tehnici sto je dosla dovde gde je sada, jer zahvaljujuci njoj SVAKO moze da radi KAKO MU ODGOVARA i da opet ostvari svoju ideju i zamisao. Magnetofon -OK HD Recorder - OK DAW - OK iPad - OK Android - OK Sve zajedno na gomilu - OK Sta god, samo radite to sto treba da radite. Izgovora ce biti uvek, ali na kraju se racunaju samo rezultati ![]() Ziveli , srecna vam nova i da budete nasmejani srecni i da vam mantra u 2012 godini bude VISE PARA ZA MANJE POSLA ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Future Of Apple | Coconut | Razno | 2 | 13-08-2010 01:25 PM |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |