|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sto se tice probanja svih tablets, bilo ih je bogami podosta, od HTC do Blackberry-ja...i ko sto rekoh..NI NA JEDNOJ NISAM NOGAO DA SE SNADJEM / izadjem is stranice koja je bila otvorena ili da ga odglavim ili da nadjem nesto lako / logicno.... iPad2 navigacija - boza / prostota /decija igra!! Kad ne moras da razmisljas nego je sve toliko ocigledno! meni je to MNOGO VAZNO!! Nisam skapirao sta si mislio oko muzckih apps i igrica / crtanja.. Meni je SVE to bitno - od muzike nisam jos nista stavio (sem Garage Banda) a planiram da uzmem Korg bundle, Fairlighta Pro, Moog Animoog i Rebirth. Igrice i crtanej su mi JAKO bitan faktor jer su u trenutnom projektu jako zastupljeni !! Kod aplikacija / korisnika - pa naravno da niko nece da kupi 10 aplikacija kore rade ISTU stvar ! Fora je da se stalno pojavljuju aplikacije igrice / zezalice koje "nemas i koje ti trebaju". Nisi shvatio sta sam hteo da kazem...pisalo se o PRAVLJENJU aplikacija - a to prosecnog korisnika ne zanima / ne ume / ne zna.. Muzika i CD su bili GOTOVI pre nego se pojavio iTunes...milioni klinaca sa Winapm-ovima itd su vec piratisali na veliko !!!! iTunes je poceo da menja situaciju...a za njime i SVI ostali (koji pokusavaju da zakace po neku mrvicu za sebe..) Nemam nista protiv Androida, samo gledam oko sebe... Primer - udjes u vagon u podzemne zeleznice, pun naroda koji ide na posao. U krugu od 2 metra SVAKI DRUGI / TRECI ima iPhone i slusa muziku / igra se (starost od 17 pa do 60 godina ??!!) I bar jedan covek nesto cita na iPadu.. Ostalih telefona u vagonu (na vidiku) JAKO MALO..ostalih TABLETA - NULA!! Nikad nisam video nikoga na ulici/autobusu/vozu sa nekom drugom tabletom!!! Ovde za ?400+ nemozes da kupi BESAN kompjuter...pa cak ni da ga sam sklopis, da se razumemo...a mozda ni kod nas! E sad, ako je skupo za kod nas u Srbiji - nije ni ovde bas jeftino! Mene je pojeo blam sto sam cekao ovoliko dugo da ga kupim - ALI nije se moglo, bio je precih stvari !! I ovde je to i dalje skupo velikom broju ljudi, nemojte da se zavaravate! Ljudi kojima je dnevnica ?200-300 su OK (ali nisu svi u tom rangu!!) Isto i kod nas - znam puno ljudi u BG koji rade animacije / reklame za TV i koji su do skoro uzimali po €5-6.000 mesecno, BEZ MUKE!!! Sve se to nekako izfiltrira i svako nadje proizvod koji mu odgovara i odgovara njegovom dzepu !! i za kraj..hvaliti se sa necim sto kosta €500..????? Pa zar je dotle doslo?? pozz
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Future Of Apple | Coconut | Razno | 2 | 13-08-2010 01:25 PM |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |