|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
?arena la?a na nivou vizuelizacija u Winampu od pre desetak godina.
![]() |
#12 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislim da je prilicno transparentno postavljeno u konstalaciji elemenata ovog performansa,da je ipak akcenat stavljen na oko.Jer,culo vida reaguje puno brze,tj slika se puno brze prenosi pa bih se shodno tome,slozio sa tobom. Quote:
![]() No hard feelings to all,ali mi je malo cudno reci da je ovako nesto bas obicna pojava.Mislim da je ipak posebna. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Prouci malo video mapping pa ces obrisati svoj post posle toga.
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Kada smo već kod toga, slično je nedavno urađeno i tu u Zagrebu ...
http://www.youtube.com/watch?v=8LiLUHZrRxU P.S. Sori kaj sam malo čelav, al fakat ne znam kak postaviti direktan video na post??? Ak netko oće da objasni ![]() EDIT: popravio sam ti link, ubuduce potrazi na share>embed Last edited by boggy; 30-12-2011 at 09:00 AM. Reason: sredjen link ka youtube |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Moja omiljena vizuelizacija za muziku je mrak ispod zatvorenih očnih kapaka. Film bez muzike ne može, a muzika bez MTV-a je definitivno bolja. Pol Njumen vozi bicikl i uz to ide jedna savršena pesma: Rain Drops Keep Falling On My Head. Odlična kombinacija ako gledaš film. Ali Rain Drops u slušalicama bez video pozadine, to je još bolji doživljaj.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 30-12-2011 at 09:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nekako od početka ovog threada ne uspevam da shvatim kakve veze ova vizuelna prezentacija ima sa Amonom Tobinom, a kamoli sa Pinkom i Floydom ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam kakve veze ima sa Tobinom(on se ovde izgleda prosvercovao,bio je na pravom mestu u pravom trenutku),ali su izazvali kod publike efekat koji su trazili,da li bi mu nastupi bili tako poseceni,mislim da ne.Svi posetioci su vidim odusevljeni showom i to je ono sto je bitno.Nije otkrovenje,ali i nije da nije.Dosao sam do zakljucka da je u vecitoj borbi vid ipak pobedio nad sluhom.Eurekaaaaa.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DJ Quik Uzivo | DzoniPFC | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 1 | 25-12-2011 04:31 PM |
Amon Tobin 'ISAM' Live (Extended Trailer) | DADDY Z | Produkcija Elektronske Muzike | 4 | 09-06-2011 10:27 PM |
Karma uzivo | anderson | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 16-02-2011 04:14 PM |
amon tobin | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 29 | 05-11-2010 02:22 AM |
elektronika uzivo | clusterchord | Promocija radova | 15 | 22-05-2007 10:32 PM |