|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
neverovatno..kakve budale? Kakva glupa ideja? ALI...neko ce da strpa lepe pare u dzep !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=567739
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
He,he....pa o cemu pricamo sve vreme???Ajd sad se zapitajte za koliko su prodati prosli albumi cenjenog "Cole" i gsn "Joxe"....nego,kao i na svakoj dosadasnjoj slicnoj temi,sad ce vec neko iz te ekipe da povede pricu na stranputicu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Niko te nije prozvao vec si se sam nasao prozvanim.Rekoh u globalu to sto rekoh,i ni na koji nacin to ne povezah sa tobom,tako da te molim da ne izvrces moju recenicu jer to prosto nije posteno,a i nepristojno je
![]() ![]() p.s.....i obrati paznju na to da je moj post napisan PRE nego sto si ti napisao bilo sta. Last edited by quake2; 22-12-2011 at 02:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
Uu pa ovde postoji zavera starije garde... Tek sam sad skontao :wicked:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Lopovska posla
![]() "Računica pokazuje da je od novca koji će biti izdvojen za nekoliko desetina hiljada diskova, na kojima je snimak ovogodišnjeg Čolićevog koncerta na Ušću, EPS mogao da „časti" oko 12.000 domaćinstava strujom koja se prosečno potroši za mesec dana." Jeli ovo dovoljno svakom normalnom covjeku ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Ali da ovo ne bi ispalo prepucavanje između nas dvojice, da jasno i glasno ka?em: Smatram skandaloznim to ?to dr?avne firme (Elektroprivreda, MT:S, op?tine) tro?e novac na sponzorisanje (makar formalno) KOMERCIJALNIH autora i izvođača (Čolić, Joksimović, Đukić...). I nisam primetio da je iko ikada na ovom Forumu tvrdio suprotno. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
....e jbg.Ja ne lezem i ne ustajem sa tvojim recenicama koje mi danima odzvanjaju u glavi.U svakom slucaju...hvala ti sto pazljivo citas moje postove i sto su ti dovoljno "intrigantni"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ovo je sve boranija... Sad kad bi krenuli o mahinacijama...pffff...
Sartid...ahaha... Prodat je za 25 mil. €, a na racunaima "cerki" firmi je imao oko 16mil... A '98. samo za novi pogon "visoku pec" dignut kredit od 600 mil.€... Prodat je za manje nego sto samo zemljiste vredi... A ovo je nista, pa uzmi samo "novogodisnje" proslave po trgovima... NS treba sad da spiska 200K € za to...! Cola i slicne "akcije" su tu najmanji problem...! Licno, ne verujem da on "vidi" i 10% od tih para...!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakve razglasne sisteme koristite? | SBaudio | Live Sound | 22 | 13-01-2011 07:52 PM |
10iljada metkova, elektro ROCK iz srbije, komentari dobrodosli sa anticipacijom | InsaneEyes | Promocija radova | 3 | 17-12-2009 09:33 PM |
Olimpijska himna Srbije | idekius | Razno | 41 | 20-08-2008 12:55 AM |
Kakve biste tutoriale zeljeli citati? | ANITA | Obavestenja | 4 | 02-10-2006 10:17 PM |
Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma | LACKY | Obavestenja | 17 | 07-06-2006 08:08 PM |