|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Meni je ovo odradilo par stvari... - pesma je dobila na energiji jos vise, - rap je tight, - ima hook / chorus (cak su i na Youtube-tu ljudi pisali da fali hook) ali i pored toga je bilo 55.000 views za par nedelja..!!) Sto se tice produkcije...moglo je tu da se chmara do besvesti, ali morao sam da napravim neki kompromis zbog vremena i drugih faktora. Na pr..bubanj nema uopste nikakvog procesinga (a ipak zvuci dobro, posebno sam zadovoljan sa kikom) - Kik - dva layerovana sampla, snare - isti kakav je i bio sample, sa sve reverbom, nista dodavanoitd.. nema kompresora, nema EQni na cemu, itd.. - Vokali su vec imali svoj reverb i delay - malo sam stavio kompresije da pumpa + autotune FX - Bass 100% sastavljen od samplova..zestoko iseckano, prestimano, izfilterovano sa malo SSL eq + par malih synth linija ispod zaboavio sam - stereo mix je isao kroz Cytomic Glue, pa je posle bilo malo editinga plus Stutter plug na par mesta... Kad se sve uzme u obzir - ispalo je super. Ne moze da bude Skrillex fazon iz vise razloga: Prvo - tempo, drugo - nema pevanja, nema akorda / padova, nema sequencera, nema pitched vokala..itd a nije ni taj fazon - ovo je urbani hip hop na kraju... Neko kao Skrillex je 24 sata u toj muzici u tim farbama i razradio je svoj zvuk do kraja - SAD SAMO STANCUJE SVE ISTO !! Da je remix bio za komercijalno izdanje za veliki label, sa nekim budzetom - moglo je tu da se odradi jos...ali core je tu !! Idemo dalje...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jel zna neko ko su Zvezde Grajma? | DaBear | Razno | 14 | 02-12-2011 03:06 PM |
moj prvi Dubstep remix ! | DaBear | Promocija radova | 10 | 10-08-2011 05:29 AM |
Dubstep | Killah_Instinkt | Promocija radova | 9 | 24-03-2011 08:01 PM |
strane zvezde na srpskom | voomighty | Pricaonica | 0 | 03-03-2011 08:55 PM |
Navijači Zvezde - Prag | idekius | Pricaonica | 0 | 23-08-2009 06:50 AM |