|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Sumnjam da su stavljali drugaciji ili bolji preamp, a i da jesu,nista spektakularno. Najbolji opis je vrlo korektno za tu cenu. I stvarno mislim da nema nista bolje u tom smislu za te novce. Pa , prvo bolja je karta najprostije receno a i pitao je za "do 200 evara" a ne do 80. Uvek ce dobro doci drugi preamp, ako se snima akustara,ili pojacalo, cak i vokal u nekim postavkama, ili cak grupa pratecih, pa imas za neki stereo par. Karta moze i do 96kHz, mada ja tu ne vidim veliki smisao, ali eto, zvake radi... A/B monitoring, MIDI, vise izlaza,bas dosta toga vise... O koncu, lakse se posle prodaje... Ne treba je platiti puno preko 15 'iljada za novu...! To je odlicna cena za takav uredjaj. Mislim da je najprodavanija karta na kontinentu. Zoves distributere i ZAHTEVAS tu cenu. Napolju je 145€, i imaju "prostora". To je to... poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zvucna kartica preporuka | sitter | Computer Hardware | 3 | 02-10-2010 12:47 AM |
MARC X zvucna kartica | Ad Fines | Computer Hardware | 8 | 01-04-2004 04:15 PM |