|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Banned
|
Quote:
.A neciji radni staz,pa i vlastiti,za mene nisu reper ni za sta...ima dosta primera unaokolo ...i ovakvih i onakvih .Quote:
![]() ![]() .Ako su tebi nusposledice koje radi L2 ili neki slican soft limiter kada se momacki zategne "u odredjenim slucajevima pozeljna stvar",ja tu nemam nista protiv .Jos vise ne bih imao nista protiv kada bi neko bas taj i taj limiter npr od pocetka drzao na master kanalu pa imao mnogo vecu kontrolu nad celim projektom,ako je vec potrebno to i to, sto ti jadni nacrtani momci moraju da odrade a eto nekome se i svidja....ili kada bi neko kompresovao,saturirao,exajtirao i limitirao samo one instrumente koje misli da treba a ne onako "sta god se dovati",ukljucujuci i reverbe,delay-e,sum i kojesta jos...suvise su to opsirne price.Slobodno opisi svoja saznanja ako imas vremena,mnogo vise vajde nego da se zanimas mojim iskustvom .Veliki pozzzz
|
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Member
|
Quote:
Quote:
Bas taj L2 je obelezio house zvuk 90 tih i pocetkom 2000 tih. I to uz sve nuspojave. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
MAO
|
pa to se nama vratio miloš jeftić, kompozitor il kako mu beše već poslednja inkarnacija
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
Od kad je house bio reprezentativan za bilo sta?!?!
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Vratija se ?ime, di je bija?
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Na zasluzenom godisnjem odmoru
![]() ![]() .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
Drago mi je da ti je prijao
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Ne uzbudjuj se, zaista jeste
.Samo ti radi svoj posao i dalje bez sujete i kompleksa kao i do sada i ja ti tu nikada nista necu zameriti.Opravdano sam banovan i to je to.Pozzzz
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|