Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-12-2011, 04:33 PM   #18
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Copyright Criminals !

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Odlican dokumentarac,ja sam za opciju plati pa se klati,odnosno ako napravis pesmu od necijih semplova i zaradjujes novac od toga onda,placaj coveku u zavisnosti od dogovora.Ako koristis semplove za svoj hobi(kao ja) onda napisi sta si koristio i koristi semplove dzabe.
Pa tako i jeste u praksi. Nisam siguran da se advokati bave praćenjem sekcije "Promocija radova" na Rumskom. Pa čak i kad su ozbiljne pare u pitanju te tu?be se po pravilu svode na procenat od zarade, a ne na zaplenu imovine (M-audio interfejsa i Rode NT2a mikrofina) ili slanje u Guantanamo Bay.

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
P.S.Jedino sto mi je ljigavo u celom filmu su ovi advokati i ta ekipa.
Ma advokati su velika govna kad te tu?e, ali da vidi? kako su slatki kad te brane

Ali bez ?ale: ?to jes' - jes', u pravu je gorepomenuti Steve Albini koji na kraju ka?e da nije nu?no da se zakon me?a u te stvari, po?to je već ume?an u previ?e toga.

Svako ima svoju savest pa nek se vodi njome. Ako nekoga nije blam da mu jedini dobar deo pesme bude sample tuđe stvari, a da ono ?to je strpao preko toga nije ni za ?ta - super.

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules