|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li moze da se napravi neki shortcut u Cubendu, da ga stisnem i da mi izbaci npr moj neki vst koji ja odredim. Npr cesto koristim Ekvijum eq. Da stisnem na kanal, ili kako god, gde su inserti i da napravim taj shortcut i da mi otvori Ekvijum ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
File - Key command - Process Plug-in
Nadjes odgovarajuci plugin kliknes na njega, pa kliknes desno na "Type in Key" i dodelis mu kombinacuju tastera i kliknes "Assign" i to ti je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ne, ovo nije tačan predlog, to što ti UAD predlaže je samo offline proces, a ne insertovanje na kanal. Molim istoga da se suzdrži od dezinformisanja, ako već nije siguran u to što piše.
A ovo što Soundman traži, ja nisam siguran da je moguće, tj, nisam uspeo a pokušavao sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
"dva puta nishta je nishta" ili se samo mi nismo snashli...
Moze da se postavi al ne dobija se nishta... To shto hocesh moze da dobijesh tako shto napravish preset za insert. Na jednom kanalu poredjaj sve shto chesto koristish, sachuvaj preset... uchitash ga na svekom sledecem gde ti treba ta kombinacija ![]() edit: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
e jeste, izvinjavam se prevideo sam da mu ne treba offline proces. Jos jednom izvinjenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
Još vredi proveriti dal može da se dodeli tom presetu neki shortcut
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
...
Last edited by Heavy Jerk; 13-12-2011 at 09:13 PM. Reason: sad videh da sam predlozio isto sto je i Haxli rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Hmmmm, steta. Ali hvala na trudu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shortcut za SILENCE u Cubase 5 | Nemania | Audio Software | 5 | 19-04-2010 10:20 AM |