Quote:
Originally Posted by awacs
NS10 su prosto male kompresione kutije sa neuobičajeno jasnim odzivom tranzijenata u odnosu na cenu po kojoj su se prodavale. I vrlo dobro rade sa raznim pojačalima, pod uslovom da se slu?aju tiho. Kad ka?em "tiho" mislim na <5W. I naravno pod uslovom da se od njih očekuje samo ono ?to je Alen napisao - "uvid u punch srednjeg opsega, fini tjuning snare-a i gitara i generalnih odnosa u mixu". Ja bih samo jo? dodao: "fini tjuning vokala", i to bi otprilike bilo sve.
|
Pa sta ces vise

.Kutije su brze zbog papira od kog su radjeni driveri,i ULTRA su brze sa bas bas dobrim ampovima.
Quote:
Originally Posted by awacs
Problem sa tim zvučnicima nastaje kad ljudi poku?avaju da ih tumače kao klasične "studijske monitore" koji bi trebalo da im ponude uvid u "ceo zvuk", pa jo? na "realnoj snazi slu?anja", po?to oni to jednostavno nisu. To mu dođe kao razlika između sanitarnih i hirur?kih rukavica (trapavo poređenje, ali ponoć je odavno pro?la  ).
Pozdrav,
Vasa
|
To stoji.Ja napisah da je to moj omiljeni MID monitoring,tako ga koriste i svi ostali koliko znam

.Za uvid u CELU zvucnu sliku mora nesto sto izbacuje 30hz,i jos mnogo bolje svira od Yamahe sve ostalo.Ja sam se tu zaustavio na Kef reference,ali to je vec druga prica.Pozzzz