|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
zasto ne iskoristis kutiju od "Korg M1"
( preopraviti gornji dio) da moze stati touch screen, maticna i ostatak compa, onda nemoras praviti ni nosace za dirke(tipke) ni ista drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
ajaoj, taj samsung ide na usb? to ce da pojede resurse kompa, bolje je sto si izbegao. jedno je da touch ide na usb, to mu dodje kao mis, ali prenos slike...bolje ne, ili je jako sporo ili je brzo, ali je zbog toga sve ostalo sporo. mozda nadjes drugu varijantu, oni ekrani za decu u kolima imaju s-video ulaz, pa to mozes da vuces sa graficke
za precizno secenje metala imas ili cnc ili waterjet, laser ne moze da sece metal (ali moze da gravira!), ubodna ce ti praviti dosta haosa, sto sa preciznoscu, sto sa urednoscu zaseka, obavezno prvo probaj na nekom skartu, pa vidi da li ti je to ok, ali racunaj na to da dosta vremena provedes sa turpijom/smirglom u rukama |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Uuuuu, gravura, eto ideje!
Ne moze u M1, okretao, obrtao, nema mesta pa to ti je, to je bila prvobitna ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cao! Jel ti ima smisla riser kartica za PCI, ona karticu legne u horizontalu, pa da produzis kablove do panela sa jackovima...?
http://www.netiks.rs/serveri-x86-i-k.../riser-kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Hvala, zvao sam, imaju cak i sa kablom, 15cm!!!
Last edited by Matya; 22-11-2011 at 11:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Naleteo sam na Touch 10'' u Smederevu, 80e, VRH!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Idem za SD ovaj vikend ako oćeš mogu da ti donesem
![]() Usput iskrene čestitke za entuzijazam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
evo vam malo inspiracije....mega napravljeno !!!
from Spectrasonics on Vimeo. OMG-1 Technical Details Moog Little Phatty™ analog synthesizer Internal Mac Mini™ 2.66GHz Intel Core 2 Duo 8GB memory 256GB Solid State Drive USB2/Firewire800 Mini Displayport Video 2 Apple iPads™ 2 Apple iPods™ Akai LPF-25™ secondary mini-keyboard Built-in Airport Express™ Wireless network XLR Main Computer Audio Outputs Optical Digital I/O Computer Audio DB25 Multipin connector for rear audio outputs of iPads/iPods DC25 to 1/4 andTT cable snakes included Hinged iPad and iPod Doors for service access Rear Panel Sustain, Expression/Modulation Pedals included Custom SKB Flight Case included Custom Studio Slips™ soft gig bag and dust cover included
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
jaoj daj, taj phattysphere je takav tresh i kicherica, da mi poklone....rastavio bih ga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Hvala Wladymeer, nisam izdrzao isao danas, uzeo...
Ovaj Phaty je stvarno OMG!!! Hvala svima na podrsci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs - pukli !! | DaBear | Razno | 6 | 23-08-2010 07:38 PM |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |