|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Meni ovo OK zvuci.S obzirom da su ovi setovi Ueberschall-a vec isproducirani,kompresovani,sa efektima,ne moze tu nesto preterano ni da se radi sa njima u miksu.
Mozda da si ovaj bit iskucao u nekom drum vst-u,mogao bi da se igras u miksu sa bubnjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma ja sam promenio redosled na playlist-i na YouTube...u pitanju je druga pesma, za koju su me interesovale greske, ciji sam link stavio ispod tog video linka -
http://www.box.net/shared/lzk5jktl0ja1jvhsrapx Tu nema nijednog uebershall seta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Druze, nemoj da odustajes. Pogledaj koliko sam ja godina na ovom forumu i to skoro svakodnevno, i tek sad shvatam da nemam pojma, jer sve sto dobro realizujem, desava mi se skoro slucajno. Padam u depresiju, sto pored vrhunskih semplova i lupova, moj mix je mutan i nejasan. Mada konkretno u ovoj pesmi nisam koristio paralelnu kompresiju koja zna dosta da rascisti stvari. A druga stvar, ako na nekim zvucnicima deset godina slusas druge pesme, nema ti boljih monitora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |